ZETApress

hírportál

Hó-show a Vásárvárosban

Már csak ma este 6-ig nézhetjük meg a kőbányai Vásárvárosban a téli sportok szerelmeseinek 16-ik találkozóját. Az A pavilon sípályáján 11 órától Richard Schabl háromszoros sí-akrobata világbajnok és csapata tart bemutatót. Produkcióját még háromszor megismétli délután egykor, háromkor és öt órakor.

Az A paviloni Hó-show mellett a D pavilon a Spa&Wellness kiállításnak ad helyet. Az előbbinél Lengyelország a díszvendég, míg az utóbbin Románia, Szlovákia és Ausztria mutatkozik be gazdag kínálattal. A Bortérben megkóstolhatjuk és megvásárolhatjuk a hazánkban termő biobort és egyéb ínyencségeket.

A Hungexpo két rendezvénye mellet két vendégkiállítás is volt a héten. Tegnap ért véget a C pavilonban a III. Magyarországi Buybrand Show és Nemzetközi Franchise Expo, valamint az I. Magyarországi Nemzetközi Automata Kiállítás. Mivel itt csak a helyet adta a részvénytársaság, erre a két kiállításra újabb ötszáz forintos jegyet kellett venni, mert az A és D pavilonokba váltott 1200 forintos belépő ide nem volt érvényes. Vajon miért nem?

A következő kiállítás november 21-én nyílik Foodapest címmel. A nemzetközi élelmiszer, ital és élelmiszer-gépipari szakkiállítás beharangozóját a jövő hét közepén olvashatják gazdasági rovatunkban.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Foodapest a Vásárvárosban

Szóljon hozzá!