ZETApress

hírportál

Lekopírozta Nyíregyháza a Fradit

Hiába vezetett félidőben már 2:0-ra a Fradi Kazincbarcikán az NB II. Keleti csoportjában, a házigazdák a második félidőben ki tudtak egyenlíteni. Ez már a harmadik döntetlenje a zöld-fehéreknek az őszi idény 13 eddigi fordulójában. Mégsem került közelebb hozzájuk a Nyíregyháza, mert ők is 2:2-re végeztek Szolnokon. Igaz ott félidőben 1:1 volt az eredmény. Ők is veretlenek, de nekik már öt döntetlenjük volt idáig, így négy ponttal vannak lemaradva a listavezető mögött.

Az élvonalban is folytatódtak a csatározások. Már tegnap este legyőzte 2:0-ra Fehérvár Diósgyőrt, ma délután pedig Győr Tatabányán kapott ki 2:1-re. Pakson Pécs nyert 1:0-ra, este pedig a REAC győzött Vácott hasonló arányban. Ezzel az eredménnyel a két sereghajtó helyet cserélt az alvégen, s a Duna-partiak a sor végére csúsztak.

Az MTK már a múlt héten is hibázott, ma viszont szerencséje volt. Csak egy pontot tudott ugyan otthon tartani a Honvéd ellen úgy, hogy mindkétszer a kispestiek vezettek, mégis az élre állhatott. Igaz ehhez az is kellett, hogy a ZTE Kaposváron vérezzen el 3:1-re. A Sopront Fáy utcai 0:0-ja egyre kínosabb helyzetbe hozza az alsóházban, mert továbbra is csak egy hely és már csak két pont választja el a kieső zónától. A forduló nyolcadik mérkőzését az Újpest hétfőn vívja majd Debrecenben.

Szóljon hozzá!