ZETApress

hírportál

Kinek szurkolt a tévériporter?

A kupaAhogyan mi is szurkolunk. Orbán Viktor miniszterelnök úrnak nagyon szépen köszönjük, hogy a rendelkezésünkre állt! ? mondta a Duna TV riportere tegnap, amikor Felcsútról élőben adták az U17 Puskás Suzuki Kupa döntőjét. Bár ne tette volna, mert nyalizással vádolták meg érte az interneten!

S kinek szurkolt a riporter? ? Nos Orbán Viktorhoz hasonlóan az MLSZ elnökségének ahhoz, hogy legyen bátor és hozzanak ilyen döntéseket! Sajnos a Hír24.hu portálon mindez másként olvasható. Durván benyaltak a köztévén a miniszterelnöknek ? lett a cím, az írás meg így kezdődött: Mi is szurkolunk Orbán Viktor miniszterelnök úrnak ? mondta a riporter a villáminterjú végén. Az udvarias elköszönést tehát alaposan félremagyarázták. A meccset, s ezzel a kupát egyébként 2:2-es (félidő 2:1) döntetlen után a Budapesti Honvéd nyerte tizenegyesekkel a Reál Madrid ellen, de erről a 444.hu portálra hivatkozó tudósításban egy szó sem esett. Vajon miért?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FBf5mwX__-I[/youtube]

Mindannyian ismerjük Merániai János esztergomi érsek szójátékát: A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem ? írta az összeesküvőknek 1213-ban, amikor azok Merániai Gertrud királynő elleni merényletről kérték ki a véleményét. Az írásjelek hiánya kétféle értelmezést is lehetővé tett. Mint a Bánk bánból is ismerhetjük, II. András király feleségét végül megölték, az érsek viszont büntetlen maradt. A tegnap esti mini interjú viszont eleve szóbeli ? tehát írásjelek nélküli ? volt, így utólag már könnyű bármit belemagyarázni!

Szóljon hozzá!