ZETApress

hírportál

Élre rukkolt az MTK

Elszenvedte első vereségét tegnap a ZTE. A nyugat-dunántúli gárda a tabella alján tanyázó paksiaktól kapott ki az atomvárosban 2:0 arányban. Mivel az MTK Tatabányáról 4:2-s győzelmével hazavitte mind a három pontot, a kék-fehérek átvették a vezetést a Borsodi Ligában.

A REAC tovább folytatja mélyrepülését. A Vasastól kaptak ki 1:0-ra a Fáy utcában. A Honvéd sem volt sikeresebb, Fehérváron hasonló arányban szenvedtek veseséget a kispestiek. Három döntetlen is született a fordulóban. Debrecenben a Diósgyőr 1:1-re, Vácott a Győr 0:0-ra, míg Pécsett a Sopron ugyancsak 0:0-ra mérkőzött. Holnap délután az Újpest Kaposvárra látogat. Múlt hétfőn a lila-fehérek a Vasast 2:0-ra verték meg..

A Haladás vezeti a mezőnyt az NB II. Nyugati csoportjában, írtuk egy héttel ezelőtt. Sajnos elkerülte a figyelmünket, hogy hét közben az MLSZ a Vas megyei gárdát nyolc pont levonással sújtotta egy játékosuk két mérkőzésen való jogtalan szerepléséért. Ezzel a mezőny közepére csúsztak. A szebb napokat megélt, nemrég még NB I-es csapat a zöld gyepen most újra győzött, Barcsot verte meg 4:0-ra. Sajnos a zöld asztal mellett már nem ilyen szerencsések. A Siófok Balatonlellén nyert ma 6:1-re, így most ők állnak az élen.

Keleten a Ferencváros tartja az első helyét a második vonalban. Tegnap délután a korábban ugyancsak NB I-es Békéscsabát verték meg 2:1-re. Tovább tart a Nyíregyháza sikersorozata is. A kelet-magyarországiak Baktalórántházáról hozták el a három pontot 4:0-s győzelmükkel, így továbbra is két ponttal lemaradva állnak a második helyen a 29 pontos FTC mögött.

Szóljon hozzá!