ZETApress

hírportál

Bonbonetti a Fitparádén

Bonbonetti a sokszínű és kiegyensúlyozott táplálkozásért! A sport és az egészség jegyében most a Bonbonetti is megvillantja ?kockáit? az október 18-19-én (szombat-vasárnap) megrendezésre kerülő Hegyvidéki Fitparádén, az ország egyik legszínvonalasabb fitness rendezvényén ? tudtuk meg Magony Szilviától.

A hétvégi kétnapos Fitparádén idén először csoportos aktivitásokkal és az eddigiekhez képest megújult programokkal várják a versenyezni és a sportolni vágyókat. Szombaton a hagyományos versenyeik kerülnek megrendezésre az erő és a szépség jegyében. A vasárnapi aerobik napon a mozgásé a főszerep, változatos, színes programokkal és sztáredzőkkel! Napjainkban egyre többen ismerik fel, hogy sok betegség okozója a helytelen, mozgásszegény életmód, valamint a túlzott és egészségtelen táplálkozás. Stresszes, feszített életmódunkba sokszor nehéz beilleszteni a rendszeres mozgást, és nem könnyű körültekintően megválasztani az elfogyasztott élelmiszereket sem, pedig egyre több felvilágosító kampány, akció, a termékek csomagolásán feltüntetett információ is segíti a döntéseinket.

A Bonbonetti, hazánk legnagyobb édességgyártójaként nagy gondot fordít termékei összetevőinek megválasztására. Magyarországon az egészségmegőrzés, a kiegyensúlyozott táplálkozás és az életminőség javítása érdekében elsők között csökkentette termékeiben az egészségügyi határértéknek megfelelő mértékre a transzzsírsavak arányát. A Bonbonetti szintén törekszik arra, hogy Magyarországon széles körben népszerűsítse az étcsokoládék fogyasztását, hiszen a magas kakaótartalmú étcsokoládék kedvező élettani hatásai bizonyítottak.

Köztudott, hogy a magas kakaótartalmú étcsokoládé gazdag antioxidánsokban és ásványi anyagokban, vérnyomáscsökkentő, érvédő hatású, stresszoldó, memóriajavító és boldogságfokozó. A Hegyvidéki Fitparádén, most a kellő energia utánpótlás érdekében a Bonbonetti hostesseinél a látogatók 70%-os kakaótartalmú Bonbonetti Legend étcsokoládét kóstolhatnak, a versenyzők pedig a megmérettetések előtt Bonbonetti csokoládékkal tölthetnek vissza és kényeztethetik magukat.

Nem ez az első mozgással és sporttal kapcsolatos rendezvény, amelyekhez a Bonbonetti is csatlakozik. Idén a Vasas Centenáriumi Alapítványt és a szeptember 19-20-i XV. Jubileumi Budapesti Nagy Sportágválasztó résztvevőit is meglepték csokoládéval. Ezek az együttműködések is példái annak, hogy jól összeegyeztethető a sportos, egészséges életmód a csokoládé fogyasztással. Hisszük, hogy tudatos táplálkozással megőrizhetjük egészségünket, növelhetjük szellemi és fizikai teljesítményünket!

Szóljon hozzá!