ZETApress

hírportál

A DVSC Liverpoolba megy

A Bajnoki Liga mérkőzés-sorozatában a Loki első idegenben vívott mérkőzésére szeptember 16-án, szerdán este 19:45-kor kerül sor a Liverpool-i Anfield Road Stadionban. Jöjjön Ön is, csatlakozzon a Tensi-Loki szurkolói charter járatához és szurkoljunk együtt a debreceni bajnokcsapatnak, a magyar sikerklubnak! ? ajánlja az Inland-Europe Utazási Iroda.

Az utazás szeptember 16-án, közvetlen charterjáratokkal budapesti és debreceni indulással történik a délelőtti órákban. Érkezés Liverpoolba helyi idő szerinti délutáni órákban. Autóbusz transzfer a stadionba, városnézési lehetőséggel. Részvétel a mérkőzésen a magyar szurkolók szektorában. Transzfer a mérkőzés után a repülőtérre, indulás az éjféli órákban. Hazaérkezés a budapesti és debreceni repülőtérre másnap hajnalban.

Részvételi díj 127 ezer forint + 25 ezer forint illeték, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Utazás közvetlen charterjáratokkal Budapest ? Liverpool ? Budapest szakaszon és Debrecen ? Liverpool ? Debrecen szakaszokon, belépőjegy a mérkőzésre, vendégszektorban történő elhelyezés, autóbusz transzfer reptér ? városközpont ? stadion ? reptér szakaszokon, magyar nyelvű csoportkísérés, asszisztencia az utazás során. Nem tartalmazza viszont az alábbi költségeket: repülőtéri illeték (25 ezer forint/fő), fakultatív BBP biztosítás, fakultatív panoráma autóbuszos városnézés Liverpoolban (háromezer forint/fő), fakultatív útlemondási biztosítás (5%).

Foglalási és fizetési feltételek: helyfoglalás a szabad kapacitás függvényében lehetséges, a foglalás időpontjában a teljes részvételi díj azonnal fizetendő, a visszaigazolás után a csomag nem módosítható és nem visszatéríthető, lemondás esetén 100% kötbér fizetendő, a teljes részvételi díj után (repülőtéri illetékkel együtt). Nem áll módunkban előre meghatározni a pontos sor és ülés számot, azt az utas véletlenszerűen kapja. Néhány esetben előfordulhat, hogy a jegyek nem egymás mellé szólnak. A járat indulásához szükséges minimum létszám 150 fő és a megrendelés kizárólag a kiegészítő utazási szerződés elfogadásával és aláírásával együtt érvényes!

A Loki a Soproni Liga 7. fordulójában péntek este 1:0-ra nyert Pakson. Mára az is kiderült, hogy a 3. fordulóból elhalasztott Honvéd?Debrecen találkozót november 20-án, míg az 5. körből elhalasztott ZTE?Debrecen összecsapást november 29-én pótolják.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Barrichello Monzában is nyert | ZETApress

Szóljon hozzá!