ZETApress

hírportál

Fűzy Ákos családjáért

Fűzy Ákos barátai és sporttársai újabb lehetőségeket teremtettek a család megsegítésére. Szívós Márton egy dedikált vízilabdával érkezett Pécsre, mely licit alá kerül, továbbá egy al-számla is rendelkezésre áll még adomány céljából ? tudatta Perger Csaba, a PEAC-Pécs munkatársa. Fotóink Rébay Viktor felvételei.

A tragikusan elhunyt Fűzy Ákos mesteredző családjának a világbajnok magyar férfi vízilabda válogatott tagjai egy dedikált vízilabdát ajánlottak fel, melyre az email címen lehet licitálni. A licit szeptember 26-án, csütörtökön indult és október 10-én, csütörtökön éjfélkor zárul le. A licitálás aktuális állását a Bama.hu hírportálon lehet nyomon követni. A bevétel teljes egészében a családot illeti.

Fűzy Ákos ötvenedik születésnapjáig, november 28-áig él az a nemes célra létrehozott al-számla is, melyre olyan magánszemélyek és cégek felajánlásait várják, akik szeretnének segíteni Ákos családján. Kosárlabda Akadémia Sport Kft. Fűzy Ákos családjának megsegítésére 11731001-20702735. Ákosról ezen a kosaras hétvégén a Városligeti Műjégpályán is megemlékeznek.

Dráma Brassóban

Nem mindennapi körülmények között nyerte a szeptember 2-án rajtolt jégkorong MOL Liga pénteki mérkőzését az otthon játszó Brassó a Fradi ellen ? tudtuk meg Takács Gábortól. Az első harmadot a hazaiak nyerték 1:0-ra, a másodikat szintén 1:0-ra a zöld-fehérek, akik az utolsó játékrészben a vezetést is átvették. A brassóiak előbb egyenlítettek.majd a találkozó végét jelző dudaszó megszólalásakor újabb gólt ütöttek. A játékvezetők videón nézték vissza a találatot, hogy eldöntsék, érvényes-e? Úgy döntöttek, hogy a gól a játékidőn belül esett… Így a tavaly 5. helyen végzett Brassó 3:2-re nyert és a táblázat élére ugrott.

Szóljon hozzá!