ZETApress

hírportál

Százéves a Honvéd

MeccsÜnnepelt a Honvéd tegnap délután. A százéves klub labdarúgói a görög Panathinaikosz futballistáit fogadták, akikkel 2:2-es döntetlent játszottak. Ezzel némiképp feledtették a hétközi Fenerbahcse elleni kupakudarcukat. A barátságos mérkőzés miatt elmaradt a 3. fordulóbeli DVSC?Honvéd összecsapás.

A DVSC a Honvédnél sikeresebb volt a kupában, s a következő fordulóba jutott. Ellenfele a Levszki Szófia lesz. Az odavágót augusztus 19-én, szerdán a bulgár, míg a visszavágót 25-én, kedden a magyar fővárosban játsszák. A népstadionbeli összecsapás három nappal a 22-i Madonna koncert után lesz, így a közönség által letiport gyepszőnyeget tényleg nem lehetett volna helyreállítani.

A pénteki nyitó-mérkőzésén a Fradi Nyíregyházán 3:1-re kikapott, így nem ismétlődött meg az előző fordulóbeli siker. Szombaton csak két hazai győzelem született: a Vasas 3:1-re verte Paksot, Kecskemét meg 2:0-ra Győrt. Kaposvár Egerszegen 3:0-ra, a Videoton Pápán 1:0-ra, míg vasárnap Újpest Diósgyőrben 2:1-re, az MTK meg Szombathelyen 4:2-re nyert.

Szerda este 8-kor a Népstadionban válogatottunk a románokat fogadja. A magyarok Telkiben, a románok meg Budapesten nyilvános edzéssel készülnek ma és holnap a baráti találkozóra. Díszvendég Marian Cosma édesapja lesz. Mind köztudott, a válogatott kézilabdást február 8-án hajnalban brutálisan meggyilkolták Veszprémben.

Szóljon hozzá!