ZETApress

hírportál

Talma újra motoron

Talmateszt_0404Talmácsi Gábor ma Aragonban motorozott, ugyanis csapata, a Prorace Team tesztelést biztosított számára, hogy kipróbálhassa magát és motorját is a nyitóversenyen elszenvedett bukás után ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Talmáék mellett több alakulat is részt vett a spanyolországi teszten, melyen az időjárás nem segítette a versenyzőket. Délelőtt és délután is volt egy-egy kiadós eső, így minden típusú gumira szükség volt a nap folyamán. Világbajnok motorosunk 25 kört teljesített, és elégedett volt az elvégzett munkával. A jövő hétvégén megrendezésre kerülő második vébé futam előtt Gábornak lesz még alkalma újra motorra ülni és tesztelni az alcarrasi pályán.

Kemény hónap van mögöttem és bár a sérüléseim szerencsére egyre jobban gyógyulnak, fizikailag még nem vagyok 100%-os formában. Nagyon örülök, hogy volt alkalmam kipróbálni ma magamat és a tervek szerint néhány nap múlva Alcarrasban újra motorozhatok, ami szintén egy remek lehetőség arra, hogy formába hozzam magamat. Az állkapcsom egészen jól bírta a terhelést, a bal bokám már kevésbé tolerálta a váltások miatti igénybevételt. Mindent megteszek, hogy ott legyek az aragoni rajtrácson, de még túl kell esnem egy kötelező kontrollvizsgálaton jövő hét pénteken, ahol a végső döntést az orvosok hozzák meg ? mondta el Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma indul Aragonban | ZETApress

Szóljon hozzá!