ZETApress

hírportál

Keressük a sportcsillagokat!

December 20-án, csütörtökön este 7-kor a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) már 55. alkalommal rendezi meg a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban A sportcsillagok gáláját, ahol Közönségdíjat is átadnak az év legnépszerűbb magyar sportolójának! Bővebbet a gáláról idekattintva olvashatunk.

Több mint öt évtizede választják meg a sportújságírók az év legjobb sportolóit. Játék ? mondják sokan ?, de olyan játék, amit az MSÚSZ tagjaiként mindannyian komolyan veszünk. De hogy a játékosságból se legyen hiány, a rajongókra is számítunk. A szurkolók a Facebookon szavazataikkal jutalmazhatják dédelgetett kedvenceiket, bárkit, aki idei teljesítménye alapján a számukra legkedvesebb. Keressük az év legnépszerűbb hazai sportolóját!

A Facebookon keresztül két fordulóban lehet voksolni. Az első körben még bármely sportembert lehet egy-egy szavazattal támogatni, december elseje és 10-e között viszont már csak a Top 20-ba beszavazott sportolók neve szerepel majd a végső listán. Az eredményhirdetésre december 20-án, csütörtökön a Duna TV élő televíziós adásában kerül sor. A közönségdíjra szavazók között közjegyző jelenlétében két VIP-jegy kerül kisorsolásra a december 20-i gálaműsorra és vacsorára 120 ezer forintértékben, valamint ötvenezer forintértékű wellness ajándékutalvány és egy emlékpóló, amelyet valamennyi londoni érmesünk kézjegye díszít.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szavaztam az öt kategória 1-3. helyezettjére. Jelöltjeim férfi egyéniben: 1. Berki Krisztián tornász, 2. Pars Krisztián kalapácsvető, 3. Szilágyi Áron kardvívó. Női egyéni: 1. Kozák Danuta kajakos, 2. Risztov Éva úszó, 3. Csernoviczki Éva judós. Edzők: 1. Csipes Ferenc (Kozák Danuta és Női kajaknégyes), 2. Kovács István (Berki Krisztián), 3. Csernoviczki Csaba (Csernoviczki Éva). Csapatok: 1. Női kajaknégyes (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina), 2. Majthényi Szabolcs, Domokos András (vitorlázó: repülőhollandi), 3. az FTC női kézilabdacsapata. Szövetségi kapitányok: 1. Storcz Botond (kajak-kenu) 2. Mocsai Lajos (férfi kézilabda) 3. Struhács György (kötöttfogású birkózás).

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Év sportolója 2012 | ZETApress

Szóljon hozzá!