ZETApress

hírportál

Felhívás a kihívásra

A Magyar Szabadidősport Szövetség felhívással fordul Magyarország lakosaihoz, Települési Önkormányzataihoz, Többcélú Kistérségi Társulásaihoz, hogy május 20-án, szerdán vegyenek részt a 19. McDonald?s Kihívás Napja nemzetközi sportjátékban.

A játék Kanadából indult, rövid idő alatt meghonosodott Európában és nagyon népszerű lett hazánkban is. Eddig 1570 település vett részt a Kihívás Napja vetélkedésben. A sportjáték szervezői bíznak abban, hogy ez a játékos és vidám sportnap a tavalyihoz hasonlóan megint kedvet teremt a mozgás-gazdag életmódhoz, a rendszeres sportoláshoz.

A 19. McDonald?s Kihívás Napja május 20-án 0 órától 9 este óráig tart. A játékban írásbeli nevezést követően lehet részt venni, melyet a települési önkormányzat vezetője, az önkormányzat által támogatott szervező közösség, vagy a Többcélú Kistérségi Társulás vezetője adhat be. A nevezési lapok, a versenykiírások és a játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapjukon. A meghosszabbított nevezési határidő április 15-e.

Amíg a tömegsportra készülünk, az élsportra is figyelhetünk. Tegnap este gól nélküli döntetlennel indult a 21. forduló a Soproni Ligában Kispesten, ahol a Győr vendégeskedett. Folytatás ma-holnap, három pesti és négy vidéki focipályán.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Visszavágott a Debrecen

Szóljon hozzá!