ZETApress

hírportál

Az UNIQA már Londonra tekint

Az UNIQA Biztosító Zrt. több éve elkötelezte magát az egészségmegőrzés és a sport támogatása mellett. Vállalatunk már a Pekingi Olimpiára való felkészülésben is segítette a sportolóinkat, és már most a következő megmérettetésre, Londonra tekint. A 2012-es világesemény ma még távolinak tűnik, de már kevesebb, mint kétezer nap jut a felkészülésre. A MOB a Suzuki Zrt-vel és az UNIQA Biztosítóval együttműködésben a Magyar Sport Házában tartotta meg sajtótájékoztatóját, amelyen bejelentették az olimpiai felkészülést segítő legújabb kezdeményezésüket.

A sportolók és sportvezetők lehetőségeinek, illetve életkörülményeinek javítását célzó támogatás lényege, hogy a Suzuki Zrt. összesen 45 Suzuki SX4, illetve Suzuki Splash személygépkocsit bocsát a versenyzők, edzőik és a MOB rendelkezésére. A gépjárművek mindegyikének casco-, illetve kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását az UNIQA szolgáltatja. A támogatott sportolók között szerepelnek a legutóbbi olimpián jelentős eredményeket elért sportolóink ? közöttük a Kozmann-Kis páros ? valamint két többszörös olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója címet viselő legendás Gyarmati Dezső és Kulcsár Győző is.

Othmar Michl, az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy az UNIQA számára kiemelkedően fontos a minőségi sport támogatása, ezt bizonyította a Peking Klubbal folytatott együttműködésünk is, mely jó néhány versenyzőt segített az olimpiai felkészülésben. Hiszünk abban, hogy erőteljes sportszponzorációs tevékenységünkkel hozzájárulhatunk a magyar sportélet magas szintre emeléséhez és az újabb olimpiai sikerekhez, legközelebb Londonban ? mondta a vezér.

Szóljon hozzá!