ZETApress

hírportál

Közös célért versenyeztek

Szombaton Siófokon véget ért a III. Coop Rallye. A minőségi magyar élelmiszeripari termékek népszerűsítésére hivatott autóverseny minden résztvevője nyertesként távozott Siófokról: a kétnapos rendezvény során 9 hazai cég egy-egy üzemében felállított ellenőrzőpontokon látták vendégül a házigazdák a versenyzőket, és engedtek bepillantást abba, miként is készülnek az elismert minőségű, és versenyképes hazai élelmiszerek.

A rendezvény legfőbb nyertesei pedig ezek a termékek, hiszen a verseny célja éppen az, hogy felhívja a magyar fogyasztók figyelmét arra, hogy a hazai élelmiszerek minősége nem csupán állja a versenyt, hanem sok esetben felül is múlja az importált termékekét. A Rally szintén jó alkalmat teremtett arra, hogy a gyártók és forgalmazók személyes találkozásán keresztül születhessenek új, és erősödhessenek meg a már meglévő üzleti kapcsolatok.

Az autóverseny győztesének járó kupákat idén a Coop-csoport párosa ? apa és fia ? Gazdag Sándor, a Tisza-Coop Zrt. vezérigazgatója, és Gazdag Attila, a Co-op Hungary Zrt. vezető értékesítési és marketing menedzsere vihette haza. A versenysorozat mindenkori címvédőjének járó vándorkupát az idei győztes a tavalyi bajnok párostól, Kammerer Zoltán, olimpiai bajnoktól, és Andrejszky Zoltán, a Chello Central Europe Zrt. kereskedelmi igazgatójától vehette át.

Nem Kammerer Zoltán volt az egyetlen a Coop Rallye pilótái közül, aki idén nyáron a pekingi olimpián is megfordult: Kemény Dénes, a Kínában egymás után harmadik alkalommal olimpiai bajnoki címet szerző magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya ? igaz csapata ezen a versenyen nem került a legjobbak közé ? szintén a mezőny tagja volt. A második helyen a Sága Foods Zrt., a dobogó harmadik fokán a Laurel Számítástechnikai Kft. csapata végzett.

A III. Coop Rallye egyes állomáshelyeit idén is nagy számban megtisztelték a régió vezető politikusai, városok polgármesteri, akik elismerően nyilatkoztak az üzletlánc kezdeményezéséről, és a maguk részéről, további támogatásukról biztosították a Co-op Hungary Zrt. vezetését.

Szóljon hozzá!