ZETApress

hírportál

Viktor lebukott

Április 16-án Julis Viktor utánpótláskorú súlylökő atléta doppingellenőrzése során, a minta analízisét követően pozitív vizsgálati eredmény került megállapításra. A minta pozitív vizsgálati eredménye önmagában nem jelenti a doppingvétség megállapítását, a versenyző kérheti a kontroll minta analízisét.

Az érintett sportág sportszövetsége jogosult a doppingvétség megállapítására az előzetes felülvizsgálati eljárás folyamán. Jelen közlemény a sportoló tájékoztatása után, az érintett sportszövetséggel egyeztetve került kiadásra, tudatta a Magyar Antidopping Csoport (MACS).

Vergődik a Fradi

Otthonában kapott ki a Fradi a listavezetőtől: a zöld-fehérek tegnap az Üllői úton 2:1-re kaptak ki a Kecskemét csapatától, így a bácsik már 11 ponttal vezetnek előttük a táblázaton. Öt fordulóval a befejezés előtt a második helyezett Szolnok előnye a Fradi előtt hét pontra nőtt, mert a Tisza-partiak 1:0-ra verték otthon Orosházát.

Nyugaton továbbra is a Haladás áll az élen. A vasiak 1:0-ra nyertek Pesterzsébeten. Előnyök öt pont a Felcsút előtt, akiknek Pécsett csak 1:1-re futotta. Tőlük a Gyirmót van ugyancsak öt ponttal lemaradva, hiába is győzte le otthon 2:1-re Barcsot.

Szóljon hozzá!