ZETApress

hírportál

Előre rendületlenül

Rendületlenül futnak tovább a Bécs?Budapest önkéntes teljesítői ? írta a Terepsport.hu. Harmadik napon is túl vannak az elmaradt Bécs?Budapest szupermaratont teljesítő elszánt futók és kerékpárosok.

Tegnap az egyik legkönnyebb 63 km-es szakaszt teljesítve Győr és Tata között. Herbák Gergely az egyetlen egyéni teljesítő öt és félóra alatt futotta le a távot. A fotók az X2S TEAM felvételei.

A nap legszebb részei azok a szakaszok voltak, ahol az eredeti útvonalon a helyiek pontosan ugyanolyan vendégszeretettel és lelkesedéssel fogadták a maroknyi teljesítőt, mintha a teljes mezőny futott volna el előttük. Gyerekek, felnőttek, fiatalok, idősek biztatták a futókat, kerékpárosokat. A Merkapt Kft. ? az eredeti verseny egyik fő támogatója, akik nem gondolták úgy, hogy az eseményt el kell halasztani ? teherautója biztosította a frissítést, a segítséget és a futók jó közérzetét.

Az eddigi távot teljesítők: Herbák Gergő (X2S-KONA TEAM) egyéni futó és újdonsült kísérő csapata, a győri Tandemesek (14 fő) és Zelei József a Kétkeréken Európában Béke kerékpárosa ? Győri Tűzoltók (Futoltók) 4 fő és kísérőik ? Királysport Centra Bau (mint első nevezők) 4 fő és kísérőik.

A futás 4. napján a bajnokok csapata (Kozmann György, Horváth Csaba, Vajda Attila, Csabdi Edvin, Hüttner Csaba, Boronkay Péter) és az önkéntes teljesítők egy útvonalon futnak Budakesziig, kiegészülve a futás ügyét magukra vállaló számos sportszerető futóval, csapattal, köztük az SOS Gyermekfaluért futó atléta váltóval, valamint a Tata-Agostyán futóverseny résztvevőivel.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Profi adománygyűjtés | ZETApress

Szóljon hozzá!