ZETApress

hírportál

Tisztes zöld-fehér helytállás

A Magyar Kupa nyolcad-döntőjében az NB II-es Fradi tegnap 2:2-t ért el odahaza a Kaposvárral szemben. A visszavágók két hét múlva lesznek a somogyi megyeszékhelyen, és a további hét tegnapi pályaválasztó otthonában.

Nem csak a fővárosban, de vidéken is sikeresek voltak az alacsonyabb osztályú együttesek. A Keleti csoportbeli Kazincbarcika 3:1-re verte a Diósgyőrt, míg a Nyugati csoportbeli Gyirmót Nyíregyházát győzte le 2:0-ra. A nyírségieknek ez a hét rosszul alakult, mert a hétfői Hungária körúti kiruccanásukat hasonló eredménytelenség jellemezte a bajnokságban.

Akadtak persze olyanok is, akik alacsonyabb osztályú ellenfelet győztek le. Az NB II-es DAC az NB III-as Szekszárdot verte 4:0-ra Tolna megyében, míg a Vasas az NB III-as Putnok otthonában 3:1 arányban, a Debrecen pedig az NB II-es Kaposvölgyén 5:2-re diadalmaskodott. Az NB I-esek csatájában Győr-Fehérvár 1:1 és Honvéd-Sopron 2:1. Az élvonalban most nem csapnak össze a csapatok, mert a bajnokság csap a jövő hét végén folytatódik.

Szóljon hozzá!