ZETApress

hírportál

Kapaszkodik az MTK

Kaposvári 3:0-s győzelmével továbbra is a második helyen áll az MTK. (Hétfőn, a nyolcadik forduló zárómeccsén csak 2:2-t ért el a Győrrel szemben.) Hátránya 3 pont maradt a Honvéd mögött, akik péntek este 2:1-re verték Kispesten az Egerszeget. A kilencedik forduló nyitómérkőzésén a Tatabánya megszerezte első bajnoki pontját a Diósgyőr elleni hazai 2:2-s eredményével.

A fordulót egyébként is a döntetlenek jellemezték. Három találkozó ? a Nyíregyháza?Debrecen, a REAC?Újpest és a Sopron?Paks is ? ilyen eredményt hozott. Az NB II Keleti csoportjában a Fradi az Üllői úton is 1:1-et játszott a Makóval szemben, megtartva ezzel biztos helyét a középmezőnyben. Az élvonalban a legnagyobb arányú győzelem Győrött született, ahol az ETO 4:1-re verte a Fehérvárt.

A forduló záró mérkőzése holnap este Angyalföldön lesz, ahová a Siófok látogat. Heti hír még, hogy Gera Zoltánt isztambuli kiállítása ellenére nem tiltották el az Eb-selejtező következő mérkőzésétől, mert ok nélkül büntette meg a játékvezető.

Szóljon hozzá!