ZETApress

hírportál

Esőnap Talmával

Hatalmas eső zúdult a kecskeméti gokart-stadionra vasárnap reggelre, ami keresztbe húzta a szervezők számításait, de a zord időjárás ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a meghirdetett rendezvényt ? tudatta a Faster Management.

A női és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt. Sok híresség ennek ellenére ellátogatott a 2. Talmácsi Napra. Gianni Annonit és Kótai Mihály világbajnok ökölvívót alig lehetett meggyőzni, hogy esőben ezekkel a gumikkal nehezen lehet még körbe érni is. Ők versenyezni akartak, igazi sportemberek.

Polgár Kriszta és Finta Eszter szépségkirálynők is szívesen ültek volna gokartba. Csisztu Zsuzsa Luca Boscoscuro csapatfőnökkel beszélgetett hosszasan. Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea az esőben kilátogatott a Gokart Stadionba, családi programot csináltak a vasárnapi rendezvényből, kislányukkal, Nórival. Kamarás Iván és Németh Ottó is szurkolt Talmáéknak.

A profi versenyzőket semmi sem tarthatta vissza a pályától, esőgumival szerelt gokartjaik így is nagyon csúsztak az aszfalton, de a tapasztalt sofőröknek ez nem okozott gondot. A versenyt végül Talmácsi Gábor nyerte, Barta Attila és Melkvi Gábor előtt. A szünetekben nagyszerű programok szórakoztatták a kilátogató ezerötszáz nézőt. Volt streetball és downhill bemutató, és a stuntosok is remek produkcióval rukkoltak elő. A Talmácsi Motoros Iskola növendékei is bemutatták gyakorlataikat. Az időjárás nem állt a rendezvény mellé, mégis sikeresen zárult a 2. Talmácsi Nap.

Reggel, amikor megláttam, hogy szakad az eső kicsit elszomorodtam, de átszerveztük a programot és így meg tudtuk tartani a rendezvényt. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, még az zord idő ellenére is. Mindent megtettünk, hogy szórakoztassuk a vendégeinket és a nézőket. Sokat jelentett számomra, hogy szurkolóim még az ország másik feléből is ellátogatottak Kecskemétre, hogy itt legyenek velünk. A sztár vendégeknek és barátaimnak is hálás vagyok, hogy itt voltak a Talmácsi Napon. Az esemény együttműködő partnereinek is köszönjük, hogy mellénk álltak ? mondta Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!