ZETApress

hírportál

Első maradt a Honvéd

Továbbra is vezeti a tabellát az NB I-ben a Honvéd. Az ötödik fordulóban úgy állnak az élen, hogy az Újpest elleni mérkőzésüket csak ma este játsszák le Kispesten. Ha győznek, előnyük négy pontra nő az üldöző MTK és ötre a Debrecen előtt.

A második és harmadik helyezett már péntek este megmérkőzött a Hungária körúton, ahol a házigazdák 1:2-es félidő után 3:2-re nyertek. További öt mérkőzést tegnap este játszottak, míg az utolsóra holnap este a Paks Angyalföldre látogat.

A tegnap esti összecsapásokon hazai és vendéggyőzelmek egyaránt születtek. Győrben a REAC kapott ki 2:1-re, míg Egerszegen a Siófok 2:0-ra. A Fehérvár 1:0-ra nyert Nyíregyházán, míg a Sopron Tatabányán hasonló arányban diadalmaskodott. Az egyetlen döntetlen Kaposváron született, ahonnan a Diósgyőr térhetett 1:1-gyel és egy ponttal haza.

Az NB II Keleti csoportjában az FTC Kazincbarcikára látogatott. Félidőben még ők vezettek 1:0-ra, majd a második félidőben 2:1-re, de a házigazdáknak sikerült beállítani a 2:2-es végeredményt. A jövő heti folytatás előtt most mindenki a szerda esti válogatott mérkőzésre gondol, amikor az olaszokat fogadjuk a Puskás Ferenc Stadionban.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Beérték a Honvédet

Szóljon hozzá!