ZETApress

hírportál

Talma robogón

Együtt motorozott a Talmácsi Robogós Klub. Tegnap este 7 órakor találkozott első alkalommal Talmácsi Gábor a klub tagjaival. A Hősök terén ahol gyűlt össze a társaság, amely több mint kétszáz robogóst foglalt magába ? tudatta a Faster Management.

Talma beszélt az összegyűlteknek a robogózás alapvető normáiról és a védőfelszerelések fontosságáról, valamint a klub terveiről, céljáról. A beszélgetést követően robogóra ült a csapat, és a Lánchíd felé vette az irányt az Andrássy úton, majd vissza. A Robogós Klub tagjaival motorozott Bódi Sylvi és Freire Szilvi is, valamint Németh Ottó, a Henkel Magyarország Kft. marketing vezetője, és egyben az Opel Dakar Team csapatvezetője.

Sylvi évek óta, amikor az időjárás megengedi, robogóval járja Budapest utcáit. Az első motor vásárlásakor Talma segített neki kiválasztani számára a megfelelő kétkerekűt. Freire Szilvi a Talmácsi Ringen kapott kedvet a motorozáshoz, most ismerkedik a kétkerekű közlekedés előnyeivel.

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek, hogy együtt motorozzunk. Sokan biztosítottak arról, hogy a Talmácsi Robogós Klub egy jó kezdeményezés, nyáron több hasonló eseményt is szervezünk majd. Számomra szívügy a motorozás, a robogózás népszerűsítése, és egy igazi ünnep, amikor a barátaimmal, szurkolóimnak együtt motorozhatok ? mondta el Gábor.

Szóljon hozzá!