ZETApress

hírportál

Előre a borok útján

Öt szépséges hölgy verseng a XII. Magyar Borok Útja Rallye háziasszonyi székéért, tudtuk meg a tegnap déli sajtótájékoztatón. Mivel Regőci Barbara anyai örömök elé néz, helyettesíteni kell őt valakinek. Olyan nívós a felhozatal, hogy Regőci Attila nem akarja elsietni a döntést. Csak a sorsolással egybekötött sajtótájékoztatón mutatja be a győztest augusztus 17-én délben, a Citadella étteremben. A rallye ünnepélyes díjkiosztója ugyanitt lesz augusztus 26-án, este 8 órakor.

Mint két hónapja megírtuk, augusztus utolsó péntekén száz Ford Focus kel útra reggel 8 órakor a Kossuth téren. A hibridek száma azóta 110-re emelkedett, mert a szervezők egyik jelentkezőt sem akarták elutasítani. Rengetegen szeretnének évről évre elindulni a viadalon, végigmenni a gyönyörű tájakon. Sokan visszatérő vendégek, s az elmúlt 12 évben számos barátság és üzleti kapcsolat született.

A verseny népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint a számos bortermelő felajánlása. Idén is 25-en jelentkeztek a Dunántúlon, hogy házigazdaként fogadhassák a mezőnyt. A két éjszakát Győrött és Zalakaroson fogják eltölteni az autósok, de útjuk során a badacsonyi és villányi borokat is megkóstolhatják. Autóik sem szennyezik majd a környezetet, hála ezért a részükre bocsátott bioetalonnak. A kocsik előnye még a nagy teljesítmény mellett, hogy benzinnel is működnek, így bármely üzemanyagtöltő állomáson megtankolhatók. Igaz a versenyen erre nem lesz szükségük, mert tartálykocsi fogja kísérni útjukat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Start a Borok Útján

Szóljon hozzá!