ZETApress

hírportál

Segélykoncert az állatokért

Segélykoncert az állatokértHolnap kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület közös koncertje, a Segélykoncert az állatokért ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A koncerten olyan neves előadók lépnek fel, mint a Fiesta, Farkas Zsófi, Ganxsta Zolee KGB, Keresztes Ildikó, Kowalsky meg a Vega, Supernem és Tóth Vera. A rendezvényen fellépő előadóművészek és együttesek mindegyike elkötelezett állatbarát, akik fellépésükkel támogatják az Állatotthon lakóit.

A koncert szombat délután 14 órakor kezdődik az Állatotthon területén, a XVII. kerületi Csordakút utcában. Belépőjegy a helyszínen vásárolható 12 órától 800 forintért. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes. Az előadás teljes bevétele a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület állatait segíti. A műsorváltozás jogát fenntartják. Szeretettel várnak minden állatbarátot és rajongót!

Idén is lesz felvonulás az Állatok Világnapja alkalmából a korábbi években már megszokott módon, útvonalon és időben. A felvonulók október 4-én, vasárnap 10 órakor indulnak (gyülekezés 9 órától) a Szent István Bazilika melletti parkolóból, hogy az Andrássy úton át a Hősök teréig haladjanak.

Szóljon hozzá!