ZETApress

hírportál

Rád várok az Allee-ban!

Nagy örökbefogadás az Allee-ban. Kutyák, macskák és nyulak várják megmentőiket. Életnagyságú fotók jelenítik meg mától az Allee Bevásárlóközpont 2. szintjén azokat a kutyákat, macskákat és nyulakat, amelyek örökbe fogadhatók a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatának Illatos úti ebtelepéről, valamint a Noé Állatotthon telephelyéről.

Az Allee Bevásárlóközpont a konkrét állatok megsegítése mellett az állatvédelemre hívja fel a figyelmet folyamatos akciójával ? tudatta Schneider Kinga, a NOÉ Állatotthon PR munkatársa. Az Allee Bevásárlóközpont együttműködve a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatával, valamint a Noé Állatotthon Alapítvánnyal, főleg olyan kutyáknak, macskáknak, valamint nyulaknak keres új és felelősségteljes gazdit, amelyek régóta várnak egy szerető családra. A kampány alatt a bevásárlóközpont második emeletén közel harminc életnagyságú állat fotója fogadja a nagylelkű állatbarátokat.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jó cselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak. Azok, akik a kiállított állatok között nem találják meg társukat, természetesen az ebtelepen és az állatmenhelyen további négylábúak közül választhatnak életre szóló barátot maguknak.

Szóljon hozzá!