ZETApress

hírportál

Tamás segítségre vár

Bulla Tamás 38 éves mozgássérült, aki nyitott gerinccel született, vesebeteg majd cukorbeteg lett, december 26-ig élt együtt édesanyjával és számos, családtagként szeretett kutyával, Boszikával, Cirmos Vilmossal és más cicákkal, a kertben sünikkel, madarakkal és sok-sok pártfogolt állattal.

Éltető erejük volt a közös gondoskodás és a szeretet, amit adtak a rendszeresen hozzájuk látogató kóbor állatoknak, és amit ezektől a hűséges szeretet kazánoktól visszakaptak. Otthoni sporttal erősítette testét, lelkét, de édesanyja halála óta lelki beteg is, tudatta Sz. Lázár Anna Civil Állatvédelem 98 MHz munkatársa.

Tamás betegsége következtében csak négykézláb tud közlekedni, a talpán sebek vannak. Édesanyja elvesztése után rámaradtak az állatok, akiknek szeretné pótolni azt a szeretetet is, amit a mamája adott. Tisztelet övezte őket a szomszédságban is, nem csak az állatbarátaik között. Segítségre van szüksége saját maga ellátásában is, amit a család és a szociális hivatal is képes megadni. Tamásnak lelki szükséglete az állatok fenntartása, jóllétük biztosítása.

Négykézláb repülnék, ha édesanyám mellettem lehetne

Az ember döntően érzelmi lény, s ez Tamásra, aki zenél különösen vonatkozik. Itt nem érvényesek praktikus szabályok és feltételek. Kapott ajánlatot arra, miszerint likvidálni kell, esetleg baltával is az idős állatokat, és majd akkor számíthat segítségre.

Segélykiáltása ? Ha elveszítem az állataim, nem tudok tovább élni! ? nagyon is érthető azok számára, akik tudják, mit jelent az állatok feltétel nélküli szeretete, mennyi erőt, optimizmust, életakaratot ad a másokról való gondoskodás. Idős állatok elszakítása a régi házból az ő életük elvesztésével is járhat.

Segítsünk együtt maradni ennek a családnak, ahol a családtagok szerető négylábúak és a gazdájuk hűsége a kötelékük. Önkéntes állatvédőkre is számítunk, akik sétáltatást, oltások intézését és egyéb segítséget vállalnának. Bulla Tamás elérhető az 1/277-8776 budapesti vezetékes és a 70/620-9261 mobil telefonszámon.

Szóljon hozzá!