ZETApress

hírportál

Szilveszteri buli a Millenárison

Ismét szilveszteri buliőrület: Miller MemoryLand! Az elmúlt év hatalmas sikerén felbuzdulva idén is megrendezésre kerül Kelet-Közép-Európa legnagyobb szilveszteri fesztiválja a Millenáris park B- és D-épületben december 31-én hétfőn ? tudatta Jánosi Katalin PR.

A tavaly megrendezett, sok-sok vastag-betűs külföldi etalonnal megspékelt szilveszteri buli óriási sikert aratott. Tényszerű, hogy Magyarországon évtizedek óta, még csak hasonló kezdeményezés sem volt és az is, hogy a külföldi világsztárok érkezése, valamint a megvalósítás minősége külföldön is pozitív visszhangra talált. A budapesti eseményt a Vogue Magazin a legjobb öt európai szilveszter közé válogatta be.

Az idei fergeteges óévbúcsúztató hangulatáról többek között olyan világhírű DJ-ék gondoskodnak, mint Cid Inc, Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is. Zúzza majd a korongot Pfirter Argentínából, John Graham Quivver és Inigo Kennedy Nagy-Britanniából, a két magyar sztár DJ: Budai és a techno magyar nagyköveteként számon tartott Isu, de itt lesz még tucatnyi lemezlovas is a három színpadon.

Szóljon hozzá!