ZETApress

hírportál

Egykutya a Belvárosban

Egykutya plakátAz Esztrád Színház 2018-as drámapályázatának Varga Lóránt: Egykutya című díjnyertes drámáját láthatjuk Takács Adél rendezésében a Hungarikum Pódium színpadán, a belvárosi Dorottya utca 1. I. emeletén november 05-én hétfőn 19:30-kor ? tudatta Jánosi Katalin, PR.

Patrícia (Kisfaludy Zsófia) meghívja három barátját, Nórát (Bakonyi Alexa), Évát (Gera Marina) és Hondát (Kovács Ádám), akikkel egy évtizede nem találkozott. Az egykori kollégisták közül Nóra tíz éve nyomtalanul eltűnt a társaság elől, Éva ugyan megjelent Patrícia életében egy bizonyos pillanatban, de évek óta nem látták egymást, és Honda, akit az egész kollégium ismert?

Patrícia rajta kívülálló okok miatt hosszú ideje ki sem lépett a lakásból. Az elmúlt évek bezártsága egy olyan kérdést vetett fel benne, amire nem talál megfelelő választ. Felszínre kerülnek a tizenöt éve félbemaradt események valódi kiváltó okai, fény derül a múltban elkövetett hibákra. Az egyre mélyebb titkok feltárulásával különös módon megnyugvás telepedik a társaságra. A tény, hogy az élet kiismerhetetlen, a benne élő emberek hibáikkal, gyarlóságukkal, esetlenségeikkel csupán élni akarnak, és sokszor csak sodródnak az élettel, akár válasz is lehet Patrícia kérdésére.

Szóljon hozzá!