ZETApress

hírportál

Nyári koncertek

Az Esztrád VíziSzínház Velence Super Tupers: ABBA válogatás-koncertjét mutatja be augusztus 10-én pénteken 20 órakor. Máig minden korosztály énekli a dalaikat. Éppen ezért összeállt a 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt ? tudatta Jánosi Katalin.

Szándékuk, hogy fergeteges show-műsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek, és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával. A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, amely a magyar ABBA, a Neoton zenekar slágereiből íródott musical. Szereplők: Gőbölös Krisztina, Moravszki Enikő, Zádori Szilárd, Kádár Szabolcs János.

Az Esztrád VíziSzínház Velence Másik Lehel ? Vizeli Csaba: A púpos című kalandos romantikus musical bemutatója lesz július 29-én vasárnap 20:30-kor. Paul Féval számos filmfeldolgozást megélt műve alapján készült nagy sikerű új magyar musical. A nagyszabású, sztár szereposztásban színpadra állított kalandos, romantikus műben Lagardére lovag története hosszú idő után végre a musicalszínpadon is megelevenedik.

A Sacravia Színház Fonyód bemutatja Ingrid Arthur és Brad Vee Johnson Gospel koncertjét augusztus 16-án csütörtökön 20 órakor. A múlt szombati Gospel-estről idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!