ZETApress

hírportál

Breaking news!

A Fővárosi Nagycirkusz társulata gratulál az Arany Bohóc- és a Közönségdíj elnyeréséhez ifj. Richter Józseféknek! ? tudatta Bali-Hatala Boglárka. Mint tegnap már jeleztük, négy fergeteges állatszámmal szerepelt Richter József és felesége, Marrylu a 42. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Minden alkalommal álló tapssal, és ovációval köszönte meg nekik a közönség a különleges show-t, ebből a reakcióból már sejthető volt, hogy aranyat érdemel a produkció. Négy alkalommal mutatta be programját a magyar artista művész, a Monte-carlói cirkuszsátorban, ahol a díszpáholyban helyet foglaló Stéphanie monacói hercegnő előtt futottak az előadások.

A nemzetközi zsűri tagjai is felálltak a produkció végén. Richter József és bájos felesége, Marrylu által bemutatott Pas de deux ? Balett lóháton számról a világon még sosem látott szép mutatványként beszéltek a szakma meghívott kiválóságai. A tegnap esti zárópartyn kihirdették az eredményt: Richter József és csapata az Arany Bohóc-díjat és a Közönségdíjat is kiérdemelte. A Fővárosi Nagycirkusz társulata nevében gratulál nekik Fekete Péter miniszteri biztos, főigazgató.

Szóljon hozzá!