ZETApress

hírportál

Comet-gála a MOM Sportban

Csobot Adél és Istenes BenceAz idei Comet-gálán Csobot Adél és Istenes Bence lesznek a műsorvezetők. Az összhang garantált, hiszen ők az életben is egy párt alkotnak. Először állnak majd együtt színpadra a közönség előtt december 8-án és bár Bence egy videóüzenetben volt csak jelen a délelőtti bestiai sajtótájékoztatón, máris megadta a Comet alaphangulatát a jól összeszokott pár.

Az esemény online műsorvezetői: Follow Anna, Goodlike és Henry Kettner, akik neve biztosíték arra, hogy idén is lendületes és élményekben gazdag közvetítéseket láthatnak a rajongók. Az online műsorvezetők mindent megtesznek majd azért, hogy betekintést engedjenek a kanapénkon ülve az év egyik legszínesebb bulijára.

A Comet gálához idén szakmai partnerként a Sziget Kft. is csatlakozott, ami még nagyobb rangot ad az eseménynek és a jelöltek méltán lehetnek büszkék arra, hogy bekerültek az idei év legjobbjai közé. A jelölőbizottság tagjai: Eszenyi Enikő, Varga Attila Sixx, Sabján Johanna, Sallai Zsuzsa, Bíró Pál, Galler András Indián, Szűts László, Kádár Tamás és Schiwert-Takács László voltak, akik szigorú szakmai szempontok alapján választották ki a kategóriánkénti 5-5 jelöltjüket:

A legjobb női előadó kategória: Pásztor Anna, Lábas Viki, Kollányi Zsuzsi, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi.
A legjobb férfi előadó kategória: Caramel, Freddie, Fluor Tomi, Majka, Kiss Tibi.
A legjobb humorista kategória: Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel, Bödőcs Tibor.
A legjobb színésznő kategória: Balsai Móni, Ónodi Eszter, Pokorny Lia, Petrik Andrea, Farkas Franciska.
A legjobb színész kategória: Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Nagy Ervin, Scherer Péter, Vecsei H. Miklós.
A legjobb dal kategória: Quimby ? Forradalom, Pápai Joci ? Origo, Soulwave ? Kalandor, Király Viktor feat. Majka&Curtis ? Hatodik emelet, Honeybeast ? Így játszom.
Az év social média szereplője kategória: Hosszú Katinka, Istenes Bence, Kasza Tibor, Sebestyén Balázs, Majka.
A legjobb klip kategória: Margaret Island ? Engedd, hogy szabad legyek, Quimby ? Üzenet nincs, Kollányi Zsuzsi feat. Lotfi Begi feat. Majka ? Valahonnan, Caramel ? Zeniten túl, Halott Pénz ? Élnünk kellett volna még.
A legjobb zenekar kategória: Blahalouisiana, Margaret Island, Halott Pénz, Quimby, Wellhello.

Az idei év újításaként már nemcsak a weboldalon tud szavazni a közönség a jelöltek-re, hanem az RTL24 applikáción keresztül is. Idén is minden jelöltre 24 óránként 1 szavazatot lehet leadni és így kedvencünket a győzelemig juttatni. Adél a sajtótájékoztatón pontban délben megnyitotta a szavazást, ami december 8-án pénteken délig tart. Az idei Comet-gálát aznap este rendezik meg a MOM Sportban, ahol fény derül majd az idei Comet-győztesekre nemcsak a 9 kategóriában, hanem idén is kiosztják az Életmű-díjat, valamint jutalmazzák az Év pillanatát is.

Szóljon hozzá!