ZETApress

hírportál

Snóbli Aradszky Lacival

Snóbli a képernyőnAradszky László október 8-ai halála miatt ma este újra műsorra tűzi a Sláger TV a táncdal-énekessel nemrégiben készített adását, hogy méltóképpen megemlékezzen a művészről, akinek 2015. augusztus 30-ai Tisztelet-díjáról idekattintva olvashatunk.

Az énekes a Snóbli című műsorban volt Bódi Guszti és Margó vendége, amely egyben élete utolsó talk-show szereplése volt. Többek között azt is megosztotta a műsorban, hogyan találkozott gyönyörű feleségével, Évával, elmesélte, hogyan és miért rombolta le Koós János a kertjüket, illetve azt is, honnan ismerik egymást a Bódi-családdal. Guszti és Margó szoros kapcsolatban állt Aradszky Lászlóval, 20 éves barátság fűzte őket egymáshoz ? tudatta Kelemen Ildikó, Good PR Solution.

A Snóbliban, ahogy általában lenni szokott, mindig remek hangulatú beszélgetésekkel várják a nézőket, ám Aradszky László különleges vendég volt. A táncdal-énekest és a Bódi-családot hosszú barátság kötötte össze. ? Lacival csaknem két évtizede ismertük egymást, minden úgy kezdődött, hogy egy fellépésen közös volt a hangmérnökünk. Nagyon hamar összebarátkoztunk, tisztelte az értékrendünket és nagyon szerette a zenénket is. Tetszett neki, hogy nemcsak a való életben, de a show-bizniszben is egy családként működünk. Margót különösen tisztelte. A civil életben is tartottuk a kapcsolatot, gyakran beszéltünk, találkoztunk. Csodálatos volt vele a közös munka. Nagyon megtisztelő volt, amikor elsőként fogadta el a meghívásunkat a Snóbliba ? emlékezett vissza Bódi Guszti.

? Nagyon boldog embernek ismertem meg Lacit, és az is maradt mindig. Imádta az unokáit és a hivatását is. Mindenkinek azt kívánom, olyan boldog élete legyen, mint neki volt! Többször léptünk fel közösen, és az is megesett, hogy pár kedves szóval ő konferált fel minket. Megtisztelve éreztük magunkat, mert Laci egy különleges művész volt. Óriási szeretettel és alázattal fordult a rajongói, a közönsége felé. Ezt a hozzáállást, attitűdöt tanítani kéne! ? tette hozzá Margó. Ma este ismét lehetőség nyílik a képernyőn látni Aradszky Lászlót, aki fergeteges humorérzéke és lebilincselő személyisége mellett még egy csodálatos dallal, az Azzurro magyar változatával is újra elbűvöl minket. A vele készült Snóbli című műsor ismétlése 19:55-től látható ma a Sláger TV műsorán!

2 hozzászólás

  1. A 82 esztendősen október 8-án este elhunyt Aradszky László táncdalénekes temetési szertartására október 28-án szombaton délután kerül sor a Szent István Bazilikában. 12 és 15 óra között a rajongók róhatják le kegyeletüket Laci felravatalozott hamvai előtt, 15 és 16 óra között az egyházi gyászszertartás nyilvános megtartása lesz, majd 16 és 17 óra között zárt körben helyezik el az urnát a Bazilika altemplomában. Az Aradszky-család azt kéri mindenkitől (rajongóktól, pályatársaktól, barátok, akik szerették Lacit), hogy koszorút ne, legfeljebb egy szál virágot (ha lehet, sárga liliomot) hozzanak!

  2. Aradszky László emléknap lesz a Zenebutikon: a legendás énekesre emlékeznek október 28-án szombaton. Holnap korábbi felvételeiből láthatnak összeállítást a nézők, felidézik a csatornán a táncdalénekes nagy sikereit, újra vetítik a vele készült beszélgetéseket. Zenész barátai, pályatársai emlékeznek az ikonikus művészre, aki a magyar könnyűzene első aranylemezes előadója volt. Aradszky László nevéhez olyan népszerű slágerek fűződnek, mint a Még ide oda húz a szív vagy az Isten véled édes Piroskám, de ő énekelte sokak kedvencét, a Sárga liliomot és a Nemcsak a húszéveseké a világ című dalt. Ötven éves pályája során számtalan európai országban fellépett, a hazai szereplések mellett többször járt Kanadában, Amerikában, de megfordult Ausztráliában is.