ZETApress

hírportál

Radics Gigit elhagyták

Nagy KrisztiánNem vállalja az élőshow-ban való szereplést az X–Faktor egyik versenyzője. Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak – tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztály.

Az X–Faktor énekese – aki Radics Gigi csapatába került – azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy a tehetségkutatóra való felkészülés túl nagy megterhelést jelent a számára. Nagy Krisztián döntését Gigi és a stáb is elfogadta és minden jót kívánnak neki a jövőre nézve. Az egyelőre még kérdéses, hogy a fiúk kategóriájába érkezik-e új versenyző az élőshow napjára, október 14-én szombatra. Az első élőshow-t aznap este 20 órától láthatjuk az RTL Klub műsorán. A mezőny névsora idekattintva olvasható.

Schiwert-Takács László, az X–Faktor kreatív producere tegnap este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt. Az X–Faktor 2017 sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy Koholák Alexandra lesz az X–Stage műsorvezetője. Alexa – akit az Éjjel-Nappal Budapestből ismerhetnek a nézők – az X–Faktor 2017 élő adásai alatt a backstage-ből jelentkezik majd be izgalmas háttér-tartalmakkal és backstage live videókkal az X–Faktor Facebook-oldalán és számos extra videóval a hivatalos weboldalán.

Szóljon hozzá!