ZETApress

hírportál

Michael Jackson Magyarországon!!!

Hazánkba jön a Michael Jackson Show! A JACKO A Tribute to Michael Jackson január 15-én este 7-kor a szegedi Városi Sportcsarnokban, 16-án és 17-én a budapesti SYMA Sport és Rendezvénycsarnokban, 18-án a győri Egyetemi Csarnokban, míg 19-én este 7-kor a veszprémi Arénában lép fel.

Halálát követően Michael Jacksont százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A popzenében keletkezett pótolhatatlan űrt nem mindennapi produkció igyekszik majd enyhíteni. Rajongók millióinak álma válik valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című show-műsorral. A nézők újra átélhetik imádott kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit! A show zenészei és szereplői természetesen nem tudják feltámasztani a pop ikont, de a szellemét és koncertjeinek hangulatát velük újra átélhetjük!

Michael Jackson munkássága előtt tisztelgő előadás nem csupán egy emlékkoncert. A színpadon valójában a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg, természetesen a mindenki által ismert bombaslágereken keresztül. Jacksont a világhírű Danny Ware kelti életre, aki már a sztár életében végigturnézta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit. A meghökkentő hasonlóság a mozgásban és hangban a legtökéletesebb illúzióval kelti életre az olyan slágereket, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She?s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. A produkció minden egyes percében valami egyedülálló dolog történik, az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, táncosok a jelmezek teszik teljessé.

A hitelességre mi sem nagyobb garancia, mint hogy a show-ban Michael Jackson turnéinak eredeti tagjait láthatjuk a színpadon. A szupersztár két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze mellett, a jellegzetes táncmozdulatokat az egykori koreográfusnak, míg a kivitelezést Jackson négy eredeti táncosának köszönhetjük majd, akik közül Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat a tükrökkel borított próbateremben.

A vadonatúj show-műsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a németországi világpremiert követően a turné második állomása Magyarország lesz! Az érdeklődők január 15-e és 19- között Szegeden, Győrben, Veszprémben, valamint a budapesti SYMA csarnokban láthatják a varázslatot.

2 hozzászólás

  1. Győrben elmarad! A 4. sorban ültünk volna és most már SEHOL nincs hely! Nagyon köszönöm a szervezőknek…

Visszajelzések

  1. Michael Jackson-show januárban | ZETApress