ZETApress

hírportál

Michael Jackson-show januárban

Michael Jacksont nyári halálát követően százmilliók siratták és még siratják is jó ideig. A This Is It című film átütő siker, szinte naponta kelnek szárnyra különböző hírek a vele kapcsolatos ereklyékről, posztumusz díjakról, legelvakultabb híveinek akcióiról.

Úgy tűnik, a Jacko-őrület egy pillanatra sem lankad. Ennek jegyében rajongók millióinak álma válik majd valóra a JACKO A Tribute to Michael Jackson című show-műsorral. Mint korábban megírtuk, a nézők újra átélhetik kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit!

A showban a szupersztár eredeti társait, két háttérvokalistáját, négy hangszeres zenészét és négy táncosát is láthatjuk a színpadon. Közülük Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának is, és egykor magával a sztárral dolgozták ki a mozdulataikat.

JACKO ? A Tribute to Michael Jackson

A színpadon a legendás Bad Tour, illetve Dangerous Tour elevenedik meg. Jacksont mozgásban és hangban a tökéletes illúzióval a világhírű Tej?ai Sullivan kelti életre. Olyan slágerek csendülnek fel, mint a Beat It, a Billy Jean, a Thriller, a Wanna Be Starting Something, a Man In The Mirror, a She?s Out Of My Live, a Bad vagy a Jam. Az estét a látvány, a pirotechnika, a hangzás, a táncosok, a jelmezek teszik teljessé.

A vadonatúj show-műsor főpróbáit szeptemberben tartották Orlandóban a legendás Universal Stúdió falai közt, de a produkció csak télen indul útjára. Ezért is számít igazi szenzációnak, hogy a december 24-i moszkvai világpremiert, majd egy tíznapos müncheni előadássorozatot követően a világ körüli turné harmadik állomása Magyarország lesz! Az érdeklődők január 15én a szegedi Városi Sportcsarnokban, 16-17-én a budapesti SYMA Csarnokban, 19-én pedig a Veszprém Arénában láthatják a varázslatot.

1 hozzászólás

  1. Nagy átverés az egész eredetileg Danny Ware helyetesitette voln de sehol, az eredeti táncosok közül senki aki elolvasta a tvaji cikeket láthatja hogy módosították az oldalt nem csak danny ware de azt is hamisították hogy magyar o. 2 lezs a turné, kiderült h 3lettünk hazudtak össze vissza. Maga a koncert nem volt rossz Te j ai Sullivan aki ezek szerin a harmadik michael jckson sem volt rossz. csak szarul esett h már az elején átverik az embert. a német szerevezővel beszélgettem itt szegeden, Ő mondta h 2 csapat van nekünk a selejtebb jutott amit beharangoztak azok közül senki sem jött magyarországra.