ZETApress

hírportál

Rózsa nyerte a gitárt

Tibusz értékelTegnap este megtartották a Gitár Romantikája gitárverseny döntőjét. A versenyben maradt öt művész négy héten keresztül rendkívül magas színvonalú és kiegyensúlyozott produkciókkal bizonyította a Városliget Café & Bar-ban összegyűlt népes közönségnek, hogy nem véletlenül jutottak el a fináléig.

? Nagyon büszke vagyok a résztvevőkre, hiszen nem kis feladat hétről hétre újat mutatni és lenyűgözni a közönséget ? nyilatkozta Gerendás Péter a verseny egyik zsűritagja, aki a döntő végén a szintén zsűritag Balogh Rolanddal színpadra lépett. Gyors felépülésének köszönhetően, Tátrai Tibor is végig zsűrizte a versenyt. ? Nagyon örülök, hogy ennyi tehetséges zenészt megismerhettem a verseny alatt, bízom abban, hogy nagyon sikeres zenész pálya előtt állnak ? mondta Tibusz.

Az eredményhirdetésre sem kellett sokat várni: 1. helyezett: Rózsa Béla ? nyereménye egymillió forintos szerződés és egy 300 ezer forintértékű YAMAHA NTX-900 elektroklasszikus gitár. 2. helyezett: Dani János ? nyereménye százezer forintértékű YAMAHA CG-142 klasszikus gitár. 3. helyezett: Günsberger Ákos ? nyereménye hatvanezer forintértékű YAMAHA THR-5 gitár erősítő. Közönségdíj: Sárközi Lili ? Sárközi József. Az ötödik döntős Schaffer László volt. A versenyről további információ idekattintva olvasható.

Szóljon hozzá!