ZETApress

hírportál

Hol lép fel majd Madonna?

MadonnaEgy hete adtuk hírül, hogy az augusztus 22-i Madonna koncert a Kincsem-park helyett a Népstadionban kerül megrendezésre. A július 31-i jegyvásárlás mégsem kezdődhetett el, mert Kisteleki István, az MLSZ elnöke nem járult az ötvenezer fős közönség beengedéséhez. Szerinte tönkretennék a gyepet a szeptember 5-i és 9-i vb-selejtezők és a DVSC-TEVA nemzetközi kupamérkőzése előtt.

Cégünket ismét meglepte az MLSZ legutóbbi közleménye, mely szerint az MLSZ Elnöke nem tartja szükségesnek és eltekint a további tárgyalásoktól a Live Nation képviselőivel, és a Debrecen futball csapatának a Bajnokok Ligájában várt továbbjutására hivatkozva nem adja hozzájárulását a Madonna koncert megrendezéséhez a Puskás Ferenc Stadionban.

Ez a lépés több szempontból is érthetetlen. Egyrészt, mert cégünknek van írásos visszaigazolása a NUSI-tól a Madonna koncert megtartására a stadionba, míg a DVSC-TEVA csapatának, vagy az MLSZ-nek nincs a közleményükben jelzett időszakra. Másrészt ? bár cégünk önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe ?, mégis minden garanciát vállalt a szeptemberi válogatott futballmérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében. Még saját üzleti szempontjai háttérbe szorításával már a Puskás Ferenc Stadion teljes gyepfelületének cseréjét is felajánlotta, ami szerte a világon elfogadott és bevált megoldás ilyen helyzetek kezelésére.

Ez különösen annak tükrében érthetetlen, hogy maga Kisteleki úr ismerte be, hogy több mint 50 éve nem cseréltek füvet a stadionban és ezzel a lépéssel az MLSZ elérheti, hogy a Stadion elöregedett gyepe helyett egy világszínvonalú pálya kerüljön kiépítésre, ami óriási lépés lehetne a magyar futball jövőjének szempontjából.

Cégünk továbbra is békés úton szeretné megoldani a problémát és kéri a személyes tárgyalás lehetőségét, ahol minden részletet teljes egészében átbeszélhetünk. A Live Nation ezúton is biztosítja a magyar Madonna rajongókat, hogy a koncert augusztus 22-én megrendezésre kerül Budapesten ? tudatta a Live Nation Hungary Kft.

3 hozzászólás

  1. Madonna a Kincsem Parkban

    A Live Nation Hungary Kft. elfogadja a NUSI bocsánatkérését a Madonna-koncert Puskás Ferenc Stadionban történő megrendezése körül kialakult helyzet kapcsán, és ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az esemény augusztus 22-én az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban kerül lebonyolításra.

    Cégünk továbbra sem érti az MLSZ Elnökének álláspontját, aki visszautasította a Stadion gyepfelületének cseréjét is, mely szerintünk egyértelműen a magyar labdarúgás érdekeit szolgálta volna. Most mégis az a legfontosabb, hogy a koncert megrendezésre kerüljön és el kell fogadnunk, hogy a rendelkezésre álló idő nem elegendő a felmerült probléma megoldására, különösen, amikor ilyen merev ellenállásba ütközünk, s amellyel további világhírű előadók jövőbeni hazai fellépései kerülhetnek veszélybe.

    Ezúton is szeretnénk külön köszönetet mondani a Kincsem Park vezetőségének, akik az elmúlt napok eseményei során önzetlen segítséget nyújtottak az ügy mielőbbi megoldása érdekében; és várjuk Madonna minden rajongóját egy felejthetetlen koncertre augusztus 22-én este erre a kiváló helyszínre. A megváltott jegyek az eredeti feltételek mellett változatlanul érvényesek ? tudatja a Live Nation Hungary Kft.