ZETApress

hírportál

WestEnd-szerelem

A szerelemért izzadtak a sztárok, tandembiciklikkel tartották életben az óriás szív ?tüzét?. Egy perc alatt felforrósodott a hangulat a Valentin-napi sztártekerésen: Árpa Attiláék nyerni jöttek, Szentgyörgyi Rómeó és tandem-társa Pordán Petra azonban nagyon magasra tette a lécet, a többi sztárpár a nyomukba se ért.

Árpa Attila feleségével, Tomán Szabinával, Lola kedvesével, Brasch Bencével, Dudás Miklós világklasszis kajakozónk szerelmével, valamint Szentgyörgyi Rómeó Pordán Petrával is nyeregbe pattant, hogy együtt, ám mégis versenyt tekerjenek a szerelemért Valentin-nap alkalmából. A WestEnd City Center egész héten át tartó programsorozatának záróakkordjára tegnap este nagy tömeg gyűlt össze az óriás, vöröslő szív körül. A sztárpárok döntőjét követően a civil szerelmesek tekerhették a tandemkerékpárokat, ezzel bizonyítva kitartásukat, na és persze fizikai erőnlétüket is. Izzadságcseppekben és füstölő pedálokban nem volt hiány. A biciklik előre ugyan nem haladtak, ám kilométeróráik vadul pörögtek.

Brasch Bence mielőtt ?nyeregbe? szállt volna vidámabbnak tűnt, de a kétkerekű megijeszthette, mert elállt a szava, és a mosoly is leolvadt arcáról. Inkább a koncentráció és az izzadság cseppek ültek ki a homlokára. Árpa Attila már előre kijelentette, hogy nyerni jön, ám akármilyen magas fokon is égtek Szabinával, képtelenek voltak hadba szállni Pordán Petrával és Szentgyörgyi Rómeóval, akik végül 5 perc alatt 4930 métert letekerve magabiztos győzelmet arattak.

Jó kis bemelegítés volt ez a színházi próbához, most rohanok is át. Utána azonban foglaltattam asztalt és egy gyertyafényes, ünnepi vacsorával lepem meg Lolát ? mondta a biciklizéstől kipirult arccal Brasch Bence. ? Munkáról még véletlenül sem ejtünk szót az asztalnál, csakis egymással foglalkozunk majd ? tette hozzá az énekes. Árpa Attiláék családi körben kislányukkal, Amirával romantikáztak a rövid, ám intenzív sportolás után. ? Semmi másra nem vágyunk, csak egy kis nyugalomra, és az otthon melegére ? mondta az Aréna Plazában szerda este látott Die Hard 5-ben orosz maffiatagot alakító Árpa Attila.

Szóljon hozzá!