ZETApress

hírportál

Marianna megkoronázása

Megkoronázták az új magyar szépségkirálynőt. Gregori Dóra képletesen átadta koronáját a 23 éves pomázi Bertók Mariannának, aki elnyerte a MISS HUNGARY 2011 Szépségverseny királynői rangját. A szépség első és második udvarhölgye, Béres Evelyn (22) és Keserű Nóra (25) lett.

Tini kategóriában a 18 éves békéscsabai Szommer Edina fejére került a korona tegnap este. A második és harmadik helyezett Illyés Jeniffer (16) és Kálvári Múzsa (17) lettek ? tudtuk meg Répás Lajos versenyigazgatótól. (Lapunk már tavaly is beszámolt az eseményről, idén viszont a nevünkben egy azonosíthatatlan ?kolléga? vett részt a tudtunk nélkül, olvashatatlan aláírással, a szervezők szándékos megtévesztésével!)

Minden évben, immáron 26. alkalommal az év végén rendezik meg a MISS HUNGARY magyar szépségversenyt. Most a Flamenco Hotel Dísztermében, több száz gyönyörű, ifjú hölgy közül került a döntőbe 30 jelölt. Ebből a merítésből bizony már nagyon nehéz a kiválasztás. A 22 tagú zsűri elnöke Dr. Pataki Gergely ismert plasztikai sebész volt, aki elmondta, hogy olyan szoros fej-fej melletti volt a küzdelem, hogy a szavazatokat többször is át kellett számolni.

Az ízlés diktátuma a szép és arányos formák és méretek, a harmonikus vonalak, arckifejezés, a mosoly. A természetes szépség mellett a szem csillogása is számít. Sőt, a hölgyek kiállása, tartása, szépségük hordozása is egyfajta feladat, amire a zsűri felfigyel. Az ítészek között helyet kapott számos nemzetközi hírű fotográfus, közéleti személyiség, hírességek, korábbi királynők, így Gregori Dóra, a tavalyi győztes is. A verseny fővédnöke Szőcs Géza kulturális államtitkár volt.

Nagyon nehéz dolgunk volt ? nyilatkozta Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a zsűri elnöke. ? Régóta résztvevője vagyok a MISS HUNGARY zsűrijének, de ilyen szoros versenyre nem került még sor. Elmondhatom, hogy a magyar lányok szépsége továbbra is világhírű. Hiszen a világ szépségszakmája a magyar hölgyeket az élmezőnyben tartja számon! Bertók Mariann jó esélyekkel indul majd a világversenyeken.

Szóljon hozzá!