ZETApress

hírportál

Benépesül az X?Faktor-ház

Megvannak az X?Faktor döntősei. A mentorok meghozták döntésüket és megnevezték azokat, akikben megvan az X?faktor és immár élőben is bizonyíthatnak az X?Faktor 2011 újbudai színpadán ? láttuk tegnap este az RTL Klub képernyőjén.

A négy mentornak: Keresztes Ildikónak, Nagy Ferónak, Geszti Péternek és Malek Miklósnak több ezer jelentkező közül kellett kiválasztania azokat a tehetségeket, akik bejutottak a 12 legjobb produkció közé és ott lehetnek október 15-én, szombaton az első élő show-ban. Az előadóknak nem volt könnyű dolguk, hiszen először a válogatón, majd a Táborban, végül a Mentorok házában kellett bizonyítaniuk.

A mentorok végül meghozták döntésüket és kiválasztották kategóriánként a 3-3 döntőst. Keresztes Ildikó végül Lil C-t, Baricz Gergőt és Demes Tamást választotta, Geszti Péter az Apollo23-nak, az Ikreknek és a Rocktenorsnak szavazott bizalmat. Malek Miklós Kocsis Tibort, Gyurcsík Tibit és Tarány Tamást viszi magával az élő adásokba, míg Nagy Feró úgy döntött, hogy Muri Enikővel, Kováts Verával és Bagosi Alexával száll harcba a győzelemért. Ők ugyanabban a házban laknak majd a Corvin sétányon, ahol tavaly készültek elődeik. Szombatonként immár a nézők is szavazhatnak kedvenceikre december 17-ig SMS-ben és telefonon.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Enikő döntős lett | ZETApress
  2. Kezdődik az élőshow | ZETApress

Szóljon hozzá!