ZETApress

hírportál

KÉK Fesztivál a Millenárison

Tegnaptól vasárnapig kerül megrendezésre először Magyarországon a Kávé és Koktél (KÉK) Fesztivál a Millenáris Parkban. A szervező Kék Fesztivál Kft. felismerte azt az igényt, hogy a vendéglátásnak ezt a sajátos területét szükséges összefogni és megmutatni.

A négynapos rendezvény mind a szakmai köröknek, mind a fogyasztóknak kínál új információkat és szórakozást is. Fő céljuk, hogy színesedjen a paletta és emelkedjen a minőség, legyen kultúrája a kávé és koktél készítésének, felszolgálásának és fogyasztásának egyaránt.

A kávéházban, a koktél bárban mindenki megszabadul a társadalmi kötelékeitől, bekerül egy térbe, melyben természetesen viselkedhet. Aki az életben szerepet játszik, az a kávéházban és a koktél bárban önmaga lehet. A fesztivál célja, hogy a kávé és koktél kultúráját közel hozza mindennapjainkhoz. Az esti VIP megnyitón mi is részt vettünk. Az elmúlt héten, a Vörösmerty téren megismert Nyári Károly most francia dallamokat játszott a budapesti nyári éjszakában.

A fesztivál idején Workshopok keretében a szakmában dolgozók és a látogatók is megismerkedhetnek újdonságokkal, fortélyokkal. A barista versenyek, mixerversenyek keretében pedig megmérkőzhetnek a kávé és koktél készítés művészei. Ha vállalkozó kedvű, a Workshop sátorban kávé és koktél gyorsképzésre jelentkezhet.

Kávé és újság nélkül nem reggel a reggel, mondják a kávékedvelők. Így reggel és napközben a kávé, este pedig jöhet a koktél és a szórakozás. Minden nap más hangulat. Kellemesen töltheti el napját a Millenáris Parkban, akár egyedül érkezik, akár családjával! Várják Önt a Kávé és Koktél Fesztivál szervezői és művészei!

Szóljon hozzá!