ZETApress

hírportál

Sztáranyukák küzdelme

Schell Judit és Lilu is az év női lehetnek! Az idei Glamour Women of the Year több jelöltjének élete kitűnően példázza, hogy igenis összeegyeztethető az anyaság a sikeres karrierrel. Lilu is és Judit is elárulta, hogyan tartja meg az egyensúlyt munkája és családja között.

Két gyönyörű nő, akik amellett, hogy karrierjük csúcsán vannak és sikert sikerre halmoznak, nagyszerűen helytállnak édesanyaként is. Lilut a kis Dávid, Schell Juditot pedig két gyermeke, Boldizsár és Lackó várja otthon. Sokan kíváncsiak a titokra: hogyan tudják ilyen jól összeegyeztetni nem mindennapi hivatásukat a gyermekneveléssel? Az RTL Klub mosolygós műsorvezetője és a Nemzeti Színház egyik vezető színésznője őszintén vallott arról, nekik miképpen sikerül megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Lilu és Schell Judit, akik bizony idén sem lazítanak. Az RTL Klub műsorvezetője a ValóVilág háziasszonyaként látható szinte nap mint nap a képernyőn, a Nemzeti Színház művésznője pedig tavalyi két bemutatója után most ismét egy újabb premierre készül. Munkájuk elismeréseként mindkettőjüket az a megtiszteltetés érte, hogy jelölték őket a Glamour Woman of the Year különböző kategóriáiban. Így most nemcsak a hétköznapi megpróbáltatásokkal küzdenek meg, hanem versenybe szállnak az év nője címéért is. Montázsunk Lantai József alkotása.

Lilu, akit tavaly is jelöltek a legjobb műsorvezető díjáért, akkor boldog, ha dolgozhat, de igyekszik mindig kisfia érdekeit nézni. ? Mindig Dávid lesz az első és legfontosabb az életemben, ugyanakkor lételemem a munka, s a kisfiamnak is az a jó, ha kiegyensúlyozott az anyukája. Egyébként igyekszem a lehető legtöbb időt vele tölteni, hiszen ezek a leggyönyörűbb percek az életemben. Ha viszont adásban vagyok, akkor is a legjobb kezekben tudhatom Dávidot, hiszen ilyenkor többnyire a férjem vagy édesanyám vigyáz rá. Így, egy kis segítséggel ugyan, de jól össze tudom egyeztetni a karriert az anyasággal ? árulta el a gyönyörű műsorvezető, akit Peller Mariannal, Ördög Nórával, Barabás Évával és Vágó Pirossal együtt jelöltek a legjobb műsorvezető kategóriájában.

Schell Juditnak szerencsére több segítsége is akad a vészhelyzetekben. ? Megpróbálom megtartani az egyensúlyt a munka és a család között, és szerencsére a párom, az ő szülei, illetve az én szüleim is segítenek, ha kell. Emlékszem, amikor Lackó volt kicsi, többet vittem be a színházba vagy éppen barátnőimre bíztam, és bizony babysitterre is többet hagytam, mint Boldizsárt. Lackó egyébként szerencsére nagyon önálló fiúvá cseperedett ? mesélte a színésznő, aki februárban debütál az Én vagyok a Te című darabban. Judit mellett Gryllus Dorka, Tompos Kátya, Szinetár Dóra és Gallusz Niki verseng a legjobb színésznő trófeájáért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Barbara megmérkőzik | ZETApress

Szóljon hozzá!