ZETApress

hírportál

Sylvi a Balatonon

Bódi Sylvi vezető szerepben! Igazi nőket farag tanítványaiból a fotómodell. Sylvi felcsapott tanítónőnek. A modell elhatározta, igazi nőket farag modelliskolája növendékeiből, akiket kedvenc sportja, a wakeboard által tett próbára, a pasik legnagyobb örömére ? adta hírül a Led Lemmon.

Sylvi alaposan felforgatta a balatonfüredi strandot, amikor fél tucat dekoratív lánnyal együtt jelent meg a wakeboard pályán. A pasik szájtátva figyelték először Sylvi bemutatóját, majd a csinos diákok próbálkozását. A csajok életükben először találkoztak az extrém sporttal, ezért a kezdeti köröket a jóképű oktató fiúk nyakában tették meg. A kellemes potyatúra után jött a feketeleves: egyedül deszkára állni és csúszni, ami a kezdeti bukdácsolások és a megmosolyogtató próbálkozások után végül mindenkinek sikerült.

Sajnos, úgy látom, hogy a mai lányok lusták, nem szánnak időt és energiát a sportra, pedig a jó alak nemcsak adottság, meg is kell dolgozni érte. Ezért megismertettem a modelliskolám tanítványait a kedvenc mozgásformámmal, és elvittem őket wakeboardozni ? mesélte Sylvi, hazatérve a tapasztalatszerzésről, amely neki is tartogatott újdonságokat, hiszen wakeboard oktatóként először mutatkozott be.

A tanítás egyébként nem áll messze Sylvitől, hiszen a róla elnevezett modelliskolában ő okítja a fiatal tehetségeket az alapokra, többek között a kamera előtti mozgásra. ? A lányok között ígéretes modellek rejlenek, ám a tanfolyam célja elsősorban az, hogy a jelentkezők megismerjék önmagukat, a legelőnyösebb tulajdonságaikat, és azt, hogyan hangsúlyozzák ezeket, hogyan legyenek igazi nők. A sport segít ebben, ráadásul az elért sikerek révén még több önbizalmat ad. A wakeboard például remekül formálja a kart, a popsit és a lábat ? tette hozzá a több mint tíz éves modelltapasztalattal rendelkező híresség.

Szóljon hozzá!