ZETApress

hírportál

Áron, a túlfűtött Robin Hood

Ma este 8-kor első színházi szerepével debütál Kovács Áron, a Class FM műsorvezetője. A Robin Hood című musicalben ő játssza a főurak orra alá borsot törő, a szegényeket védelmező középkori hőst ? tudtuk meg a tegnapi főpróbán, ahol Lantai József fényképezett.

Vagányság, humor, bátorság ? minden megvan Áronban, amit a karakter kívánhat. Talán még több is, ugyanis az már a próbák elején kiderült, hogy Áron sokkalta szenvedélyesebb a megírt Robin Hoodnál. Már a korábbi sajtófotózáson is látszott, hogy a Class FM és a tv2 műsorvezetője most színészi kvalitásait is megcsillogtatja.

A nagydumás műsorvezető rögtön címszerepben mutatja meg magát, egyelőre azonban egyáltalán nem izgul, hiszen egész nyáron erre készült. ? Amikor felkértek a szerepre, azt hittem teljesen passzol hozzám a karakter. Aztán a próbák során kiderült, hogy a mai Robin Hoodban szomorúság bujkál és nem kevés fegyelmezettség, ami viszont belőlem hiányzott. Erre pedig Gesztesi Károly és Hajdu Steve minden további nélkül rátettek egy lapáttal egy-egy vicces beszólással, én pedig nem tudtam nem röhögni. Nem is tudom, hányszor halottam Szomor György rendezőtől, hogy Áron viselkedj! ? mondta.

A jó hangulatú próbák ellenére azonban élete legkeményebb időszakán van túl a műsorvezető, hiszen mindössze két hónapja volt arra, hogy a színészmesterség csínját-bínját megtanulja, és felkészüljön a főszerepre. ? Semmi nem volt jó, amit csináltam. Se a beszédstílusom, se a mozgásom. Olyan feladat volt ez, mint két hónap alatt megtanulni repülőt vezetni. Lehetetlennek tűnt, mégis sikerült. Na jó, nem lettem egy Bessenyei Péter, de még dolgozunk rajta. Sokat segít ebben a darabbeli partnerem, Andrádi Zsanett, akivel már őrületesen megy a csók.

Az augusztus 13-i hétvégén tehát egy egészen új arcát ismerhetjük meg Kovács Áronnak, aki már eddig is több műfajban bizonyította tehetségét. Péntek-szombat este 8 órától pedig továbbra is a Class FM-en jelentkezik a nagydumás műsorvezető, ahol virtuális zeneboltjában adja-veszi a legklasszabb zenéket.

Szóljon hozzá!