ZETApress

hírportál

Knopflerre várva

Már alig pár nap maradt a július 4-i Mark Knopfler koncertig, érdemes hát elkezdeni a ráhangolódást ? tudatta a Live Nation. Az előadás este 8-kor kezdődik Budapesten is, elő-zenekar nélkül.

Mark Knopfler szinte mindegyik helyszínen 2 órás koncertet ad. Bár aznap döntenek a végleges programról, az eddigi állomások alapján valószínűleg az alábbi összeállítás várható: Border Reiver, What It Is, Sailing to Philadelphia, Coyote, Prairie Wedding, Hill Farmer?s Blues, Romeo & Juliet, Sultans of Swing, Donegan?s Gone, Get Lucky, Marbletown, Speedway at Nazareth, Telegraph Road, Brothers in Arms, So Far Away, Piper to the End.

Mark Knopflert hét fős zenekar kíséri a színpadon, a megszokott gitáros ? basszusgitáros ? billentyűs ? dobos kombináció mellett hegedűs, bőgős és népi hangszereken játszó zenész is tagja a csapatnak. Akár csak 2 éve, most is fergeteges hangulatú koncert várható, a legtöbb helyszínen az állóhelyeket elfoglaló közönség táncra is perdül. Bátran lehet követni példájukat az Arénában is! Jegyek még kaphatók a helyszínen és a Ticketpro országos hálózatában, valamint a Live Nation portálon.

Szóljon hozzá!