ZETApress

hírportál

A Hunter Killer Óbudán

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre.

Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a III. világháború kitörését ? láttuk a délelőtti sajtóvetítésen az óbudai Eurocenterben.

A tengeren és szárazföldön is játszódó 121 perces A Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas amerikai?kínai akcióthriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar?-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor!). Bemutató november elsején a Big Bang Media forgalmazásában. Végleges korhatára még nem ismert.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h-8MoI-szUI[/youtube]

Rendező: Donovan Marsh. Forgatókönyvírók: Arne Schmidt és Jamie Moss. Zene: Trevor Morris. Operatőr: Tom Marais. Vágó: Michael J. Duthie. Producerek: Gerard Butler, Mark Gill, Toby Jaffe, Neal H. Moritz, Matthew O’Toole, Alan Siegel, John Thompson és Les Weldon. Társproducer: Danielle Robinson. Executive producerek: Christa Campbell, Lati Grobman, Kevin King, Avi Lerner, Heidi Jo Markel, Christine Otal és Kevin King Templeton.

Szóljon hozzá!