ZETApress

hírportál

Egy lélegzetnyire

Párizst hatalmas földrengés rázza meg, ami után mérgező gázok törnek elő a föld alól. Az életben maradtak az épületek legfelső szintjein keresnek menedéket. Elvágva a külvilágtól, áram, víz és élelmiszer nélkül egy házaspár megpróbálja túlélni a katasztrófát és megmenteni lányukat, aki pár szinttel lejjebb ragadt, mivel egy betegség miatt születésétől fogva egy burokban él.

Ahogy az idő telik, világossá válik, hogy nem fog senki a segítségükre jönni, így ha túl akarják élni, ki kell jutniuk a rejtélyes ködből ? láttuk délelőtt az Egy lélegzetnyire című 89 perces szinkronizált francia thriller, sci-fi sajtóvetítésén a Váci úti WestEnd City Center, Cinema Cityben.

Az akciófilm eredeti címe: Dans la brume, szlogenje: Tartsd vissza a levegőt! Főszereplők: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin. Magyar hangok: Makranczi Zalán, Trokán Nóra, Szabó Blanka. Rendező: Daneil Roby. Gyártó: Section9, Esprits Frappeurs, Quad Productions. Bemutató május 10-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mUEl2EK3HKg[/youtube]

Szóljon hozzá!