ZETApress

hírportál

Egyenesen a halálba

FlatlinersNéhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket.

De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle ? láttuk tegnap este az Egyenesen át (Flatliners) című 108 perces, amerikai filmdráma premier előtti vetítésén a Váci úti Cinema City WestEnd 5-ös mozitermében.

A ’90-es évek egyik legizgalmasabb pszicho-thrillerét álmodták újra és pörgették fel a fiatal alkotók ? akik az akkori film egyik sztárját, Kiefer Sutherlandet is meggyőzték, hogy a modern változatban is térjen vissza. Szereplők: Marlo ? Nina Dobrev, Courtney ? Ellen Page, Nelson ? Kiefer Sutherland, Ray ? Diego Luna, Sophia ? Kiersey Clemons, Charlotte McKinney, Jamie ? James Norton. Rendező: Niels Arden Oplev. Forgatókönyvírók: Peter Filardi, Ben Ripley. Operatőrök: Eric Kress. Producer: David Blackman, Michael Douglas, Laurence Mark. Vágó: Tom Elkins. Bemutató mától az InterCom forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Gt63zbJC7tM[/youtube]

Szóljon hozzá!