ZETApress

hírportál

Benne voltak Zoliék

JägermeisterekA Jägermeister Benne vagy? című kampányához rövidfilm is készül: Ganxta Zolee és haverjai megadják a koccintás módját ? tudtuk meg a mai forgatási nap végén az Erzsébet téren. A budapesti Erzsébet téren áthaladók nem mindennapi esemény szemtanúi és részesei lehettek, ugyanis az Akvárium Klub teraszán a Jägermeister legújabb rövidfilm forgatását követhették végig.

A bátrabbak szerepelhettek is a produkcióban. A járókelők közül válogatott szereplőket Kembe Sorel, a tv2 Jóban Rosszban sorozat Kalem doktora a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér mellé. A filmben ők alakítják azt a baráti kört, akik semmi mást nem akarnak, csak egy jéghideg Jägerrel koccintani. (Az ápolói tanfolyamot tavaly elvégző színész elárulta, hogy családi okokból a jövő év elején kiszáll a sorozatból.)

Az idei év első felében egy vadiúj koncepcióval rázta fel a Jägermeister rajongóit: Benne vagy? A több évtizede változatlan receptúrával készülő, a világ talán legismertebb német keserűlikőr márkájának legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. A Jägermeister új kampányával együtt ünnepli azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk.

Ez az ötlet ihlette a ma forgatott haveri koccintás megfilmesítését is, amelynek főszereplői az egyik legvagányabb és legkülönösebb haveri trió tagjai lettek. Ganxta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér három teljesen különböző figura, mégis az állandó poénkodás, a csajok-sport-buli körüli heccelődések egy önmagában is rendkívül vicces produkciót alkotnak. Mindezt most egy különleges Jägermeister terepjáró és mobilbár díszletei között élvezhettük, ahol gyanútlan járókelőket fogtak be egy kis jégfaragásra, hogy végre jéghideg Jägerrel a kezükben koccinthassanak egymással. A rövidfilmet a LosTiki Pictures forgatta, Galler András (Indián) rendezésében, aki többek között reklám- és promóciós filmeket, nemzetközi sorozatokat, rövidfilmeket és zenei klipeket rendez. A cél egy pörgős, bulis dokumentarista rövidfilm-werkfilm elkészítése volt. Hamarosan a Jägermeister blogján és közösségi oldalain is láthatjuk!

A jeges ital magyarországi forgalmazója

A BOLS Hungary szeszes italok importálásával és forgalmazásával foglalkozó nemzetközi vállalat, melyet 1991-ben alapítottak Magyarországon. 1992-ben elnyerte a Jägermeister hazai forgalmazásának jogát. Az elmúlt időszak többszöri tulajdonosváltása, illetve márkafelvásárlások során márkaportfóliója olyan közismert szeszesital-márkákkal bővült mint a Royal vodka, Bols vodka, Russian Standard vodka, METAXA, Zubrowka, Bols likőrcsalád, Aperol, Campari, Cinzano portfólió, Grant?s whisky, Glenfiddich maláta whisky, Rémy Martin cognac, Tullamore Dew ír whiskey, Carolans krémlikőr, Cointreau, 2014-től a Gancia olasz pezsgőcsalád és sok egyéb likőr- és szeszmárka. A vállalatot kiemelkedő üzleti eredményei, márkaépítési és forgalmazási szakértelme, valamint felelős alkoholfogyasztás melletti elkötelezettsége a hazai szeszes-italpiac egyik vezető szereplőjévé emelte. Éves forgalma alapján a legnagyobb égetett szeszes-italimportőr és második legnagyobb égetett szeszes-italforgalmazó vállalat.

Felelős alkoholfogyasztás

Az Italmérték program 2010-ben indult a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács tagvállalatainak kezdeményezésére, egyenes folytatásaként az úgynevezett HAFRAC (Magyar Szövetség a Felelős Alkoholfogyasztásért) programnak. A program célja, hogy megváltoztassa a magyarországi alkoholfogyasztási szokásokat és elterjessze a felelősségteljes és mérsékelt alkoholfogyasztást. A mértékletes alkoholfogyasztásra nincs pontos kritériumrendszer vagy definíció. Az az alkoholfogyasztás tekinthető mérsékeltnek, amely nem okoz sem egészségügyi problémát az alkoholt fogyasztó személynek, sem társadalmi problémákat szűkebb és tágabb közösségének. Azt is lehet mondani, hogy ez még az a mérték, amelynél az alkohol fogyasztása úgy élvezhető, hogy nem növeli lényegesen annak kockázatait. A mértékletes fogyasztás személyre szabottan változó mértéket jelent a nem, az életkor, az életvitel, az egészségi állapot és sok más tényező függvényében, hiszen ezek mind befolyásolják az alkohol emberi szervezetre gyakorolt hatását.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kembe Sorel új utakon | ZETApress

Szóljon hozzá!