ZETApress

hírportál

Pokolba taszítva a Toldiban

Pokolba taszítvaChristine Brown szép karrier előtt álló Los Angeles-i hitelügyintéző boldogan él jóképű barátjával, Clay Dalton professzorral. Életük addig a napig csodás, míg Christine-t fel nem keresi a bankban a rejtélyes Mrs. Ganush, hogy a házát sújtó jelzáloghitel törlesztésére haladékot kérjen.

A csinos, fiatal nőnek el kell döntenie, mi a jobb: ha jóindulatú az öregasszonnyal, vagy ha megtagadja a segítséget, hogy bizonyítsa rátermettségét főnöke, Mr. Jack előtt, és előléptessék? Christine az utóbbi mellett dönt, és az előtte térdeplő öregasszonyt látványosan megszégyenítve elküldi, aki bosszúból átokkal sújtja, pokollá változtatva életét. A Lamia átok lényege, hogy gonosz szellem kezdi kísérteni a lányt, és csak pár napja marad, mielőtt elnyeli a pokol.

Mivel szkeptikus barátja egyáltalán nem érti őt, a halálra rémült lány felkeres egy látnokot, hogy megmentse lelkét az örök kárhozattól. A médium mindent bevet, hogy Christine élete visszatérhessen a normál kerékvágásba. Ahogy a gonosz erők közelednek, a lánynak szembesülnie kell az elképzelhetetlennel: milyen messzire képes elmenni, hogy megszabaduljon az átoktól?

Sam Raimi rendező (Pókember, Gonosz halott) az év legjobb horrorfilmjében rá jellemző módon mesterien vegyíti a sokkoló elemeket a humorral. A Pokolba taszítva című 99 perces színes, feliratos amerikai játékfilmet délelőtt láttuk a Toldi moziban. Főszereplők: Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver, David Paymer és Dileep Rao. Bemutató tíz kópiával augusztus 13-án, 16 éven felülieknek, a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!