ZETApress

hírportál

Lámpással a sorozatba

Világhírű sorozatban kapott szerepet Kárász Róbert: epizódszerepet kapott a Burn notice című amerikai sorozatban. A tv2 Mokka műsorvezetője példaértékű társadalmi felelősségvállalásával elnyerte a ProSiebenSat.1 díját, amely mellé a sorozatszerep és egy miami út is az övé ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

A ProSiebenSat.1 cégcsoport minden évben több kategóriában díjazza a cégcsoport dolgozóit a világ minden tájáról. A tegnap este Münchenben tartott ünnepélyes díjátadón ? a tavalyi évhez hasonlóan ? ismét született tv2-es siker. Kárász Róbert a Social Engagement-kategóriában győzedelmeskedett, a Fogadj örökbe egy macit! és az Ezer lámpás éjszakája kampányokban tanúsított áldozatos munkájáért.

Ez a legnagyobb elismerés, amit valaha kaptam. Nagyon büszke vagyok, hogy a tv2 felismerte a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos projektjeim fontosságát, és támogatásával hozzájárult a kampányok sikerességéhez. Számomra már az is elismerés volt, hogy jelöltek erre a nemzetközi díjra. Ez a győzelem újabb lendületet ad ahhoz, hogy méltó módon folytathassuk a két kampányt és új ügyeket is felkaroljunk ? mondta büszkén a díjazott.

A műsorvezető a díj mellé egy igazán különleges ajándékot is kapott: egy miami utat, valamint egy epizódszerepet a cégcsoporthoz tartozó Fuse produkciós cég által gyártott ? világszerte népszerű ? Burn Notice című sorozatban. Robi tehát hamarosan a tengerentúlra utazik, hogy színészi képességeit egy amerikai sikersorozatban csillogtassa meg. ? Régi vágyam teljesül azzal, hogy a képernyőn is megmutathatom magam színészként. Talán kevesen tudják, de egy évadot játszottam a Pécsi Nemzeti Színházban, sőt, a színművészetire is felvételiztem. Régóta mondogatom a barátaimnak, hogy jó lenne a Jóban Rosszban sorozatban szerepelni. Ha Amerikában jól teljesítek, remélem lesz helyem Csillagkúton is. Természetesen nem fordítok hátat a műsorvezetésnek, ez csupán egy izgalmas kaland ? árulta el Kárász Róbert.

Szóljon hozzá!