ZETApress

hírportál

Jack Jack

Mester Tamás, Papp Szabi, Ganxsta Zolee és Tóth Tibi nagy fába vágta a fejszéjét. Zenekart alapítottak, és hét hétre összeköltöztek, hogy ez alatt a rövid idő alatt felvegyenek egy nagylemezt, összepróbáljanak egy koncertet, miközben egy stáb követte minden lépésüket, és a munkálatokról zenés filmet forgatott Jack Jack címmel. Az igazi rock-sztár az első próbán meghal? A filmből ezt is megtudhatjuk.

A világban és Magyarországon is szinte havonta alakulnak új zenekarok. Hogy miért más mégis a Jack Jack, mint a többi? Miért van eleve sikerre ítélve? Mert négy olyan ember alkotja, akik külön-külön is figyelemreméltó eredményeket értek el a zenei szakmában. Tapasztalatuk és tehetségük garancia arra, hogy együtt sikerült valami igen különlegeset létrehozniuk. Ráadásul a film producere Neményi Ádám, aki olyan sikeres produkciók létrehozásában is közreműködött, mint az SOS Szerelem, vagy az Egy szoknya, egy nadrág. Az már csak hab a tortán, hogy a Jack Jack rendezője Galler András ?Indián?, aki Magyarország egyik legelismertebb videoklip-rendezője, és kívül-belül jól ismeri mind a négy főszereplőt.

A körülmények tehát adottak voltak, de a helyzet mégsem volt könnyű, hiszen számtalan konfliktusforrást rejtett magában. Négy irányító személyiség, négy frontember, négy különböző karakter, akinek együtt kellett dolgoznia. Egyetlen közös pontjuk a zene és a rock & roll szeretete volt, de ez mindnyájuk számára mást jelent. Úgy kellett megszületnie egy lemeznyi dalnak, hogy ez a négy öntörvényű ember a közös munka mellett az élet hétköznapi apróságaiban is alkalmazkodni próbált egymáshoz. Hogy sikerült-e elviselniük egymást, és együtt is beírni magukat a rock-történelembe? A november 4-i Toldi mozibeli sajtóvetítésen, valamint a 12-i nagykoncerten és filmbemutatón ez is kiderül!

Szóljon hozzá!